Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα»

Tο texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα»,  το Σάββατο 25 Ιουλίου ή την Κυριακή 26 Ιουλίου  στο θερινό Λαμπέτη στις 21:30 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε τησελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο κάντε tag τον φίλο/η που θα θέλατε να δείτε μαζί την παράσταση και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας αλλά και την ημέρα που προτιμάτε π.χ

π.χ Μαρία Παπαδοπούλου @ΚώσταςΧρακς  Σάββατο 

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 24 Ιουλίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

 

Το θερινό θέατρο Λαμπέτη συνεχίζει την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο με την υπέροχη και γλυκιά κωμωδία του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου, «Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα» από 22 έως 26 Ιουλίου 2020 (καθημερινά για 5 μοναδικές παραστάσεις).

Έρωτας. Τι είναι ο έρωτας; Αν δεν περάσεις από σαράντα κύματα, δεν θα τον ανακαλύψεις. Έτσι και ο Τάκης (Γιώργος Αμούτζας) και η Κάτια (Ήρα Παπακωνσταντίνου), δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι στην εποχή του 1978, μία εποχή προσδοκιών, διεκδικήσεων και μετασχηματισμών, θα κάνουν τη βουτιά τους στην υπέροχη τρικυμία του έρωτα.




Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος
Σκηνοθεσία: Σταύρος Σβήγκος

Παίζουν: Γιώργος Αμούτζας, Ήρα Παπακωνσταντίνου
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Δαλκυριάδης
Μουσική επιμέλεια/ Σχεδιασμός φωτισμού: Σταύρος Σβήγκος
Φωτογραφίες: Μάνος Ξηρουχάκης