Ο χρυσός Bitcoin θα εκραγεί

Η ματιά σε ένα διάγραμμα τιμών Bitcoin σε γραμμική κλίμακα μοιάζει με μια κλασική φούσκα μέχρι πρόσφατα.

Το Bitcoin θα διασπάσει το υψηλό της φετινής χρονιάς

Ωστόσο, η εναλλαγή στην κλίμακα καταγραφής δείχνει ένα σαφώς σφίξιμο καμπυλωτό κανάλι. Η αστάθεια μεταξύ των άνω και κάτω ζωνών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς η τεχνολογία υιοθετείται όλο και περισσότερο. Ένας κορυφαίος ψευδώνυμος αναλυτής κρυπτογράφησης ποιος είναι υποστηρικτής της χαρτογράφησης του Bitcoin σε κλίμακα καταγραφής και υποστηρικτής της επιμήκυνσης των θεωριών του κύκλου αγοράς στην πρώτη κρυπτογράφηση που χρησιμοποίησε αυτό το αυστηρό κανάλι για να. Το Bitcoin μπορεί να ταιριάζει με το καπάκι του χρυσού στην αγορά.

Αβέβαιες εκλογές μέχρι την τελευταία στιγμή

Στο παρελθόν το χρησιμοποίησε για να πετύχει με επιτυχία το χαμηλότερο σημείο του Bitcoin περίπου 3. Το ανώτατο όριο αγοράς του πολύτιμου μετάλλου είναι 9 τρισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τους αναλυτές, αλλά οι συγκρουόμενες αναφορές από την Fidelity Digital Assets ισχυρίζονται ότι είναι τόσο υψηλά όσο 12 τρισεκατομμύρια δολάρια πρόσφατα, σε μια έκθεση που υπογραμμίζει την απόδοση του Bitcoin δίπλα σε μετοχές, μέταλλα και άλλα. Ανεξάρτητα από τα ακριβή αριθμητικά στοιχεία, το Bitcoin θα πρέπει να τραβήξει ένα «40x» για να φτάσει στην αγορά χρυσού, να δώσει ή να πάρει μερικά δισεκατομμύρια.

Σχετικά με NerdyGeek4Ever

Και όταν θα συμβεί αυτό, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μεταξύ του και του σύμφωνα με τα χαμηλότερα και υψηλότερα όρια του γραφήματος του αναλυτή. Η ίδια αύξηση καταγραφής είναι ορατή στο διάγραμμα τιμών XAUBTC που βάζει το Bitcoin απευθείας έναντι του αρχικού περιουσιακού στοιχείου ασφαλούς καταφυγίου. Το διάγραμμα τιμών χρυσού έναντι BTC δείχνει επίσης την επίδραση του δικτύου κρυπτογράφησης σε δράση, ξεπερνώντας γρήγορα τον χρυσό τα 12 σύντομα χρόνια που λειτουργεί ο βασικός κώδικας Bitcoin.

Ο ψηφιακός χρυσός χτυπά τον κανονικό χρυσό σχεδόν με κάθε τρόπο και πρόσφατα αποδεικνύει την αξία του κατά την πανδημία. Το απαραίτητο περιουσιακό στοιχείο χωρίς επαφή μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς να καταλάβει χώρο, χωρίς προσιτότητα από κλέφτες ή την κυβέρνηση, και θα μπορούσε θεωρητικά να διατηρήσει την αξία καλύτερη από το fiat και το χρυσό μακροπρόθεσμα.


 1. Οι Crypto Surveys αναμένουν ότι το Bitcoin θα διπλασιάσει την τρέχουσα αξία του το 2021.
 2. bitcoin ή bitcoin μετρητά μέλλον.
 3. bitcoin πορτοφόλι hack δωρεάν!
 4. καλύτερες τοποθεσίες για να κερδίσετε bitcoins.
 5. 4 βασικοί λόγοι ότι η ζήτηση για Bitcoin είναι έτοιμη να εκραγεί σε υψηλό επίπεδο.
 6. Αγοράζοντας Bitcoin για την αγορά ονείρων.
 7. Στιγμή εμπιστοσύνης στα ιδρύματα ή σώστε τον εαυτό σας που μπορεί;!

Η έλλειψη φυσικής κατάστασης θα είχε σώσει την Ολλανδία μια περιουσία και έναν τόνο χρόνου. Πρόσφατα, η Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα μετακίνησε Η Κίνα αξιοποιεί το "πυρηνικό" της όπλο ενάντια στις ΗΠΑ. Τα αντίποινά της ήρθαν με τη μορφή του παράγοντα που τρομοκρατεί τις αγορές, ενός νομισματικού πολέμου.

Το κινεζικό γουάν ξεπέρασε το επίπεδο των 7 γουάν ανά δολάριο για πρώτη φορά και αυτό μόνο και μόνο επειδή η Κίνα θέλει ξεκάθαρα να υποτιμήσει το νόμισμά της.

Το Clear Path για Crypto για να ταιριάζει με το καπάκι αγοράς του πολύτιμου μετάλλου King’s

Ο Donald Trump δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει σε αυτή την κίνηση. Άλλωστε, είναι ένα θέμα εγωισμού γι 'αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει το Πεκίνο να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Με απλά λόγια, η κλιμάκωση του νομισματικού πολέμου σημαίνει ότι η Fed θα πρέπει να υιοθετήσει μια υπερβολικά dovish νομισματική πολιτική.

Γιατί εκτοξεύτηκε το Bitcoin;

Οι πιθανότητες για άλλη μια μείωση των επιτοκίων έχουν ενισχυθεί και η μόνη κατεύθυνση για τον δείκτη του δολαρίου είναι προς τα κάτω. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό για το Bitcoin: θα εκραγεί και θα συνεχίσει να κινείται ψηλότερα.

Τι Είναι Το Bitcoin Και Πώς Λειτουργεί, Για Αρχάριους

Ένας άλλος λόγος που νομίζω ότι η τιμή του Bitcoin είναι πιθανό να ξεπεράσει το φετινό υψηλό είναι επειδή ο Warren Buffett έχει αυξήσει τη ρευστότητα που διακρατά σε εντυπωσιακά επίπεδα. Τι σημαίνει αυτό; Ένας επενδυτής σαν αυτόν αυξάνει τη θέση του σε μετρητά μόνο εάν πιστεύει ότι η αγορά μετοχών δεν είναι σε φόρμα. Στο προηγούμενο σημείωμά μου, είπα ότι οι "ταύροι" πρέπει να τρέξουν για τους λόφους και τώρα, δεδομένου ότι ο Warren Buffet το έχει κάνει ήδη, πιστεύω ακράδαντα ότι η τάση για τις αγορές μετοχών τις επόμενες εβδομάδες θα είναι bearish.

Ο πατέρας και ο γιος δίδυμο ανταλλάσσουν δημόσια στο στοίχημα Bitcoin

Εν κατακλείδι, αυτό αφήνει μόνο λίγες επιλογές στους traders: να αφαιμάξουν τις αγορές μετοχών με σορταρίσματα, να τροφοδοτήσουν το ράλι του χρυσού η τιμή του οποίου έχει ξεπεράσει τα 1. Πηγή: Forbes. Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας, για διαρκή ενημέρωση με την εγκυρότητα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ο Φιλελεύθερος.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, μέσα από τα social media του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ο Φιλελεύθερος.


 • Bitcoin Cash Kurs BTC ECHO.
 • Δημοσίευση πλοήγησης.
 • BofA: Το Bitcoin είναι η μεγαλύτερη φούσκα στην επενδυτική ιστορία – Πως θα μπορούσε να σκάσει;.
 • Bitcoin: Ο ψηφιακός χρυσός είναι καλύτερος από το πρωτότυπο με κάθε τρόπο, οπότε γιατί.
 • Ανάκτηση bitcoin που αποστέλλεται σε λανθασμένη διεύθυνση?
 • Πώς καταβάλλεται η εξόρυξη bitcoin.
 • Αγορά Libre Colombia Bitcoin.
 • Εγγραφείτε στο newsletter του philenews και δείτε συγκεντρωμένες τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας. Powered by. Το Bitcoin θα διασπάσει το υψηλό της φετινής χρονιάς.