Bitcoin Solo Οδηγός εξόρυξης CGMiner

Επειδή η Bitcoin είναι αποκεντρωμένη και με λίγη προσπάθεια είναι επίσης αρκετά ανώνυμη, μερικές κακοήθεις τοποθεσίες χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση αντί για το fiat νόμισμα. Η ανωνυμία και η αποκέντρωση σημαίνουν ότι το Bitcoin είναι ιδανικό για χώρους όπου η τακτική τραπεζική είναι ένα ζήτημα. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια πολιτικών αναταραχών στη Βενεζουέλα, οι πολίτες στράφηκαν στο Bitcoin, καθώς το κανονικό τους νόμισμα υποτιμήθηκε λόγω του μαζικού πληθωρισμού.

Ομοίως, μερικά αφρικανικά έθνη χρησιμοποιούν το Bitcoin αντί για το τοπικό νόμισμα λόγω της αβεβαιότητας ως προς την τιμή, ενώ το Bitcoin συνδέεται με το αμερικανικό δολάριο. Η πραγματική απάντηση είναι ότι ο καθένας που θέλει να χρησιμοποιήσει το Bitcoin μπορεί. Απλά πρέπει να αγοράσουν κάποια πρώτα. Όπως και με τα περισσότερα κομμάτια της τεχνολογίας, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη χρήση του Bitcoin.

Πάω στον κατάλογο μερικές από τις δύο, με μερικές σύντομες εξηγήσεις ως προς τη συλλογιστική μου. Το blockchain είναι η επαναστατική τεχνολογία πίσω από το Bitcoin και άλλες cryptocurrencies.

Πώς να επιλέξετε μια ομάδα εξόρυξης - τα κύρια κριτήρια

Η μπλοκ αλυσίδα Bitcoin περιέχει λεπτομέρειες για κάθε συναλλαγή Bitcoin, παρελθόν και παρόν, την καταγραφή τους καθώς πραγματοποιούνται. Πως λειτουργεί, λοιπόν? Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα. Θέλετε να στείλετε το Bitcoin στον φίλο σας. Όταν πατήσετε το κουμπί Αποστολή, η συναλλαγή σας προστίθεται σε ένα μπλοκ. Όταν το μπλοκ σας συγκεντρώσει αρκετές συναλλαγές, μεταδίδει σε κάθε συνδεδεμένο κόμβο στο δίκτυο.

Οι κόμβοι "δική μου" το μπλοκ, επαλήθευση των συναλλαγών καθώς και η είσπραξη τελών συναλλαγών για τα προβλήματά τους. Μόλις επαληθευτεί, το μπλοκ προστίθεται στην αλυσίδα και τα χρήματά σας φτάνουν μαζί με τον παραλήπτη. Το ψηφιακό νόμισμα είναι απλά δεδομένα.

Το πρόγραμμα λήψης bitcoins. Λογισμικό για την εξόρυξη Cryptocurrection στον οικιακό υπολογιστή

Είναι αυτά και τα μηδενικά. Ένα μεγάλο πρόβλημα για τα ψηφιακά νομίσματα είναι η διπλή δαπάνη. Δηλαδή, οι χρήστες προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πωλητές, ξοδεύοντας το ίδιο ψηφιακό νόμισμα σε δύο τοποθεσίες. Η τεχνολογία Blockchain σταματά αυτό το ζήτημα απαιτώντας ότι το δίκτυο επαληθεύει κάθε συναλλαγή. Μόλις η πλειονότητα των κόμβων επιβεβαιώσει ότι οι συναλλαγές στο μπλοκ είναι μοναδικές, προστίθενται στο blockchain. Κάθε νέο μπλοκ συνδέεται με το προηγούμενο για να εξασφαλίσει μια αλυσίδα αποδεκτού ιστορικού συναλλαγών, προστατεύοντας έτσι το δίκτυο, τους χρήστες και τους πωλητές.

Αλλά οι κόμβοι δεν κάνουν μόνο αυτό από την καλοσύνη της καρδιάς τους. Όχι, υπάρχει ένα οικονομικό κίνητρο για τους κόμβους να επαληθεύσουν τα μπλοκ. Κάθε μπλοκ φέρει ανταμοιβή. Η τρέχουσα ανταμοιβή είναι 12, 5 BTC. Το , η ανταμοιβή θα μειωθεί στο ήμισυ, πέφτοντας στα 6, 25 BTC. Περίπου πέντε χρόνια μετά, θα μειωθεί στο ήμισυ και πάλι στα 3.

Η διαδικασία κατά το ήμισυ θα συνεχιστεί μέχρι το έτος , όταν, κατά τις περισσότερες εκτιμήσεις, η διαδικασία εξόρυξης Bitcoin θα ολοκληρωθεί. Η εξόρυξη είναι ένας άλλος τρόπος αναφοράς και είναι εγγενής στη διαδικασία επαλήθευσης του μπλοκ. Κάθε δέκα λεπτά περίπου, ένα μπλοκ που περιέχει εκκρεμείς συναλλαγές Bitcoin κυκλοφορεί στο δίκτυο. Το μπλοκ μπορεί να περιέχει χιλιάδες μεμονωμένες συναλλαγές. Οι ορυχείο ανταγωνίζονται για να επαληθεύσουν τις συναλλαγές που περιέχονται στο μπλοκ. Ενώ ορισμένοι λένε ότι οι ανθρακωρύχοι «λύουν δύσκολες μαθηματικές εξισώσεις», αυτό δεν είναι αυστηρά αληθές.

Οι συναλλαγές επαληθεύονται αντιστοιχίζοντας ένα ψήφιο δεκαεξαδικό hash. Ο πρώτος ανθρακωρύχος που ταιριάζει με ένα hash και επαληθεύει 1MB συναλλαγών είναι επιλέξιμος για την προαναφερθείσα ανταμοιβή του μπλοκ. Αυτό το σύστημα είναι γνωστό ως απόδειξη της εργασίας και, δυστυχώς, για τη συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων, σημαίνει ότι είναι απλά αδύνατο να δουλέψουμε μόνος του το Bitcoin.

Λοιπόν, παίρνει μια εκπληκτική ποσότητα υπολογιστικής ισχύος για να παράγει χαστούκια με υψηλό ρυθμό. Για να πετύχετε με επιτυχία, χρειάζεστε ένα υψηλό ποσοστό κατακερματισμού, που με τη σειρά του απαιτεί τεράστια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τη συνολική κατανάλωση ενέργειας του Bitcoin Bitcoin Εξόρυξη Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας: Πού είναι όλη η δύναμη που πηγαίνει; Bitcoin Mining Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: Πού είναι όλη η δύναμη που πηγαίνει; Το μέλλον του Bitcoin είναι φωτεινό - αλλά η κατανάλωση ενέργειας είναι τρομερή.

Θα εξάγει η εξόρυξη Bitcoin όλη την ισχύ του κόσμου μέχρι το ; Διαβάστε περισσότερα και άλλες κρυπτοσυχνότητες. Στις πρώτες μέρες του Bitcoin, ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσω έναν κανονικό CPU. Τώρα η εξόρυξη Bitcoin απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό: είτε GPU με υψηλές προδιαγραφές που συμβάλλουν σε μια ορυχεία συγκέντρωσης περισσότερο σε αυτό αργότερα είτε σε ανθρακωρυχείο ASIC. Για να παραμείνει ο αλγόριθμος εξόρυξης και το χρονοδιάγραμμα κατά το ήμισυ του μπλοκ, το δίκτυο Bitcoin στοχεύει στην απελευθέρωση ενός νέου μπλοκ κάθε δέκα λεπτά.

Αλλά εάν υπάρχουν περισσότεροι ανθρακωρύχοι, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα κάποιος να ταιριάζει με τον σωστό κατακερματισμό σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Εκεί συναντάται η δυσκολία εξόρυξης. Καθώς αυξάνεται η συνολική ισχύς κατακερματισμού, τόσο το επίπεδο δυσκολίας της διαδικασίας εξόρυξης. Μετά από κάθε μπλοκ , αλλάζει η δυσκολία του δικτύου.

Τι είναι το Bitcoin; Ο οδηγός αρχαρίων για την κρυπτογράφηση

Εάν ο χρόνος ανακάλυψης του μπλοκ είναι μικρότερος από 10 λεπτά και ο ρυθμός κατακερματισμού είναι υψηλός, το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται. Εάν η διαδικασία εντοπισμού μπλοκ διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά, το ίδιο πρωτόκολλο μειώνει τη δυσκολία. Ένας άλλος κοινός όρος Bitcoin είναι πιρούνι.

Σε αντίθεση με το πιρούνι που τρώτε, ένα πιρούνι κρυπτοσυχνότητας είναι πιο παρόμοιο με ένα πιρούνι στο δρόμο. Οι διχάλες Bitcoin και άλλα κρυπτοσυχνότητα λαμβάνουν χώρα για πολλούς λόγους, αλλά συνήθως βράζουν κάτω από:. Τα πιρούνια είναι επίσης μαλακά ή σκληρά. Ένα σκληρό πιρούνι συνήθως εισάγει μια ριζική αλλαγή στο υπάρχον πρωτόκολλο, δημιουργώντας συνήθως μια εντελώς νέα κρυπτοσυχνότητα στη διαδικασία.

Μερικά μεγάλα παραδείγματα σκληρών πιρούνι περιλαμβάνουν:. Ορισμένες πηδάλια έχουν δει την τιμή μιας ενιαίας αύξησης Bitcoin καθώς οι επενδυτές και οι κερδοσκόποι συσσωρεύονται. Επίσης, τα νέα νομίσματα που βασίζονται στο Bitcoin δεν έχουν καμία αρχική αξία.

Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα και αξιόπιστα μέρη για να αγοράσετε το Bitcoin. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός χώρων που δεν είναι αξιόπιστοι και είναι απολύτως ανασφαλείς. Εδώ είναι τα τρία πιο ασφαλή μέρη για να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin. Το Coinbase είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια συναλλαγματικών ισοτιμιών Bitcoin. Χρηματοδοτεί την ανταλλαγή των νομισμάτων των 32 χωρών σε Bitcoin καθώς και Bitcoin Cash, Ethereum και Litecoin. Τον Νοέμβριο του , η Coinbase ανέφερε περίπου 13 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Ωστόσο, πριν από την άνοδο της τιμής του Bitcoin τον Δεκέμβριο, φέρεται ότι έφθασε τις Πέραν των αριθμών των χρηστών, το Coinbase καθιστά εξαιρετικά εύκολη την αγορά του Bitcoin. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού και ένας λογαριασμός. Το Coinbase περιορίζει κατανοητά τα αρχικά όρια αγοράς έως ότου ο χρήστης επαληθεύσει τον λογαριασμό του χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου ή ταυτότητα με φωτογραφία. Οι συναλλαγές Coinbase είναι, ως επί το πλείστον, εξαιρετικά γρήγορες.

Πώς να εξορύξετε Litecoin και άλλα νομίσματα

Στις ΗΠΑ και σε ορισμένες χώρες της ΕΕ οι συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες διεκπεραιώνονται αμέσως και θα λάβετε το Bitcoin σας στιγμιαία. Το LocalBitcoins είναι ένας ιστότοπος των πωλητών Bitcoin από ομότιμους χρήστες, που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο. Οι τιμές αλλάζουν καθώς η αγορά κυμαίνεται και μερικές φορές υπάρχει η πιθανότητα να αγοράσει το Bitcoin σε ελαφρώς χαμηλότερες τιμές από ό, τι συνήθως. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του LocalBitcoins είναι το φάσμα των διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής.

Οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι περιορίζουν τις πληρωμές σε επαληθευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες. Το LocalBitcoins επιτρέπει την πληρωμή με τους κωδικούς της κάρτας δώρων Amazon, Western Union, PayPal, μετρητά στο πρόσωπο, το Πορτοφόλι Google και πολλά άλλα - εφόσον ο πωλητής έχει την επιλογή που αναφέρεται. Το LocalBitcoins δραστηριοποιείται σήμερα σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, χρειάζεστε πολύ λίγα προσωπικά στοιχεία για να αγοράσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας το LocalBitcoins. Ο ιστότοπος δεν απαιτεί σωρούς πληροφοριών και, ανάλογα με την επιλογή πληρωμής, μόνο ο πωλητής θα δει τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Το Gemini είναι μία από τις πιο ασφαλείς ανταλλαγές θυγατρικών-κρυπτοπληρωμών διαθέσιμων σε όσους είναι νέοι στο Bitcoin. Ένα από τα μεγαλύτερα θετικά στοιχεία για τη χρήση του Gemini είναι το σύστημα καταθέσεων ασφαλισμένων από την FDIC.

Ο Δίδυμος είναι καλά σεβαστός σε ολόκληρο τον κόσμο κρυπτογράφησης. Εκτός από την προσφορά ασφαλισμένων, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία τοποθετούνται σε ψυκτικές αποθήκες για τη διατήρηση της ασφάλειας και, σε αντίθεση με πολλά άλλα μεγάλα χρηματιστήρια, ο Gemini έχει στην πραγματικότητα αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών. Ακόμα καλύτερα, αν η παραγγελία σας είναι αρκετά μεγάλη, η Gemini θα προσφέρει μια έκπτωση τιμής.

Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο περιμένει κάποιος να ξεκινήσει την εξόρυξη κρυπτογράφησης, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η εξόρυξη.

Τι είναι τα κρυπτο-νομίσματα;

Οι δεξαμενές εξόρυξης συμβάλλουν στη βελτίωση των πιθανοτήτων κέρδους σας από ολόκληρη τη διαδικασία εξόρυξης. Εάν μια ομάδα εξόρυξης καταφέρει να ολοκληρώσει ένα μπλοκ, η ανταμοιβή μοιράζεται εξίσου μεταξύ των μελών. Είναι αυτονόητο ότι τα μέλη σε μια ομάδα εξόρυξης κερδίζουν λιγότερα από ό, τι κάποιος που ολοκληρώνει ένα μπλοκ μόνος του. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπολογιστή για χρήση στις δραστηριότητες εξόρυξης Litecoin ή μπορείτε να αγοράσετε έναν.