Η καλύτερη πισίνα εξόρυξης bitcoin

Τέλη: Κάποια Bitcoin πισίνες εξόρυξης χρεώνει τέλη, και μερικά όχι. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι πισίνες εξόρυξης είναι μπροστά για τις δομές αμοιβής τους. Να είστε βέβαιος να εξετάσει επίσης την αξιοπιστία της πισίνας εξόρυξης, πόσο την ασφάλεια που προσφέρει, και πόσο εύκολο είναι να αποσύρουν κεφάλαια. Με τη διερεύνηση αυτών των περιοχών, μπορείτε καλύτερα να αποφασίσετε αν μπορείτε να κάνετε ένα κέρδος από την εξόρυξη Bitcoin. Ανακοινώθηκε το , ημιστερεά Poolwas το πρώτο πισίνα εξόρυξης Bitcoin και αναμφίβολα άνοιξε το δρόμο για πολλές πισίνες εξόρυξης Bitcoin.

Διευθύνεται από Satoshi Labs, είναι βασισμένο στην Τσεχική Δημοκρατία και ακολουθεί ένα σύστημα βαθμολόγησης που βασίζεται σε αποθαρρύνουν εναλλαγή πισίνα.

Top 5 Bitcoin Mining Πισίνες

Όσον αφορά την απόσυρση, ένα όριο μπορεί να ρυθμιστεί, με τα υπόλοιπα στέλνονται όταν αυτό φτάσει. Slush πισίνα παρέχει επίσης μια υπηρεσία για να εξορύξουν Zcash Ζιμπάμπουε , η οποία μπορεί να εξορυχθεί για δωρεάν.

Ταμπλό Slush πισίνα είναι επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη και προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια με τακτικές ενημερώσεις. Αν και δεν μπορεί να είναι η μεγαλύτερη από τις πισίνες εξόρυξης Bitcoin, είναι σίγουρα θεωρείται ένα από τα καλύτερα. Antpoolis πισίνα εξόρυξης κινεζική Bitcoin λειτουργεί από Bitmain Technologies. Όσον αφορά τις πληρωμές, από όπου και αν γίνονται μία φορά την ημέρα, εάν το ποσό υπερβαίνει τα 0. Τα νέα για την εξόρυξη Bitcoin θα εκτιμήσουν το καθαρό περιβάλλον. Το ταμπλό εμφανίζει καθαρά κέρδη και τα επιτόκια κατακερματισμού.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από επιλογές ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας δύο παραγόντων, ειδοποιήσεις μέσω email, και κλειδαριές πορτοφόλι. Ως ένας από τους καταξιωμένους παίκτες, Antpool είναι μια αξιόπιστη επιλογή για Bitcoin εξόρυξης αρχάριους. Εάν είστε σε bitcoin εξόρυξης, τότε ψάχνετε επίσης ένα εργαλείο εξόρυξης bitcoin στα Windows 8, ή Windows 10 επίσης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα! Η εφαρμογή έχει επίσης ενημερωθεί πρόσφατα για να αποκτήσει πλήρη υποστήριξη για τα Windows 8.


  • είναι νόμιμη κάρτα δώρων bitcoin.
  • bitcoin πωλεί συναλλαγματική ισοτιμία.
  • Πόσο κοστίζει η αμοιβή μεταφοράς BTC.
  • Η πισίνα εξόρυξης bitcoin Poolin συνεργάζεται με τον BlockFi δανειστή με έδρα τις ΗΠΑ..

Ακολουθούν κάποιες άλλες αξιοσημείωτες βελτιώσεις: βελτιωμένη διαχείριση σύνδεσης, υποστήριξη για το client. Η τελευταία έκδοση 1. Προκειμένου να ξεκινήσετε τα bitcoins εξόρυξης στους υπολογιστές σας Windows 8, Windows 8.

Πώς να επιλέξετε μια ομάδα εξόρυξης - τα κύρια κριτήρια

Εδώ είναι πώς το GroupFabric Inc, ο προγραμματιστής της εφαρμογής Bitcoin Miner για τα Windows 8, περιγράφει το εργαλείο τους:. Αφήστε τον υπολογιστή σας να σας κάνει χρήματα με τον Bitcoin Miner, τον ελεύθερο εύκολο στη χρήση Bitcoin miner! Κερδίστε κέρματα που μπορείτε να ανταλλάξετε με νόμισμα πραγματικού κόσμου.

Λειτουργεί εξαιρετικά στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο δρόμο. Κατεβάστε το Bitcoin Miner και αρχίστε να κερδίζετε bitcoins σήμερα! Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin εκτελούν περίπλοκους υπολογισμούς γνωστούς ως hashes. Κάθε hash έχει την ευκαιρία να αποδώσει bitcoins.


  • Bitcoin Πώς να αγοράσετε Reddit.
  • Αγοράστε κάρτα δώρων bitcoin iTunes.
  • Πώς λειτουργεί ο κώδικας bitcoin.
  • .

Όσο περισσότερα hashes εκτελούνται, τόσο περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν bitcoins. Οι περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν σε μια εξορυκτική πισίνα για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν bitcoins. Οι δεξαμενές εξόρυξης πληρώνουν για υψηλής αξίας χρεώσεις γνωστές ως μετοχές. Εάν διαθέτετε ένα ακουστικό HoloLens, αξίζει να αναφέρετε ότι η συσκευή είναι συμβατή με το BitCoin Miner. Μπορείτε να κερδίσετε εικονικά χρήματα ενώ απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία VR. Το BitCoin Miner έχει βαθμολογία 4 αστέρων στο Microsoft Store, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες είναι ικανοποιημένοι με την εφαρμογή.

Είναι επίσης σημαντικό αυτό είναι ένα από τα κύρια σύνολα που προσφέρουν ασφαλή εξόρυξη σε συνδέσεις Stratum με κρυπτογράφηση TLS. Όπως υποδηλώνει το όνομα, μέσω BTC είναι μια δεξαμενή εξόρυξης με μερικές ψηφιακές μορφές χρημάτων, η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της ως συγκέντρωση Bitcoin τον Ιούνιο του Τώρα, ενσωματώνει ομάδες εξόρυξης Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Zcash και Litecoin, γεγονός που το καθιστά μια από τις πιο ευέλικτες δεξαμενές εξόρυξης μεταξύ άλλων.

Πριν από την επιλογή πισίνα εξόρυξης Bitcoin

Ένα από τα κύρια σημεία εστίασης αυτής της ομάδας είναι ο τρόπος που προσφέρει cloud mining, καθιστώντας τη διαδικασία ανοιχτή σε κάθε περίπτωση για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το ακριβό υλικό εξόρυξης. AntPool είναι μια πισίνα εξόρυξης που βρίσκεται στην Κίνα, που ανήκει στην BitMain.

Η ομάδα είναι ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας, καταλαμβάνει περιοδικά την πρώτη θέση στην κατάταξη των ομίλων κατά παραγωγικότητα παραγωγής. Η πισίνα εξόρυξης AntPool παρέχει επίσης εξόρυξη cloud. Αυτή η λειτουργικότητα υλοποιείται μέσω της υπηρεσίας NashNest. Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του , ProHashing είναι μια από τις μεγαλύτερες δεξαμενές εξόρυξης της Litecoin και, φυσικά, η πιο προηγμένη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ProHashing σας επιτρέπει να ορυχεία αυτόματα, γεγονός που αυξάνει την κερδοφορία της εξόρυξης. Η ομάδα ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών της με ένα μοναδικό σύστημα πληρωμών παρόμοιο με το μοντέλο PPS.

Το σύστημα εγγυάται ότι μπορείτε να λάβετε διάφορα νομίσματα και να λάβετε πληρωμές σε άλλα, συμπεριλαμβανομένων των νομισμάτων,. Εκτός από το Litecoin, η πισίνα εξόρυξης Πολλαπλό υποστηρίζει πολλά περισσότερα κρυπτονομίσματα με διαφορετικούς αλγόριθμους 30 συνολικά , για παράδειγμα, Dogecoin. Οι πληρωμές γίνονται σε Litecoin, δεν υπάρχει προμήθεια για ανάληψη χρημάτων. Με το Multipool, μπορείτε να εξορύξετε τα Litecoin και Dogecoin ταυτόχρονα, διατηρώντας παράλληλα ένα hashrate. Οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα ανταμοιβής ανάλογα με την κρυπτογράφηση που εξορύσσουν.

Το Multipool, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι δύσκολο για τον αρχάριο λόγω της έλλειψης υποστήριξης πελατών. Όσον αφορά τη δημοτικότητα, NiceHash είναι η πιο διάσημη πισίνα εξόρυξης σύννεφων Litecoin. Η πλατφόρμα Nicehash υποστηρίζει σχεδόν όλους τους καλύτερους αλγόριθμους, συμπεριλαμβανομένου του Scrypt. Στην ουσία, το Nicehash επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν υπολογιστική ισχύ, λαμβάνοντας πληρωμή σε Bitcoin.

Τρόπος εξόρυξης Bitcoin: Ο πλήρης οδηγός

Έτσι, μπορείτε να ορυχεία το Litecoin και να πληρώνεστε σε Bitcoins. Η ελάχιστη πληρωμή είναι 0, BTC και η προμήθεια εξαρτάται από το υπόλοιπό σας και τον τύπο του πορτοφολιού που χρησιμοποιείται. Το Nicehash δεν απαιτεί εγγραφή, αν και ορισμένες από τις παλαιότερες εκδόσεις υλικολογισμικού ASIC δεν είναι συμβατές με το Nicehash. Η ομάδα παρέχει τεχνική βοήθεια σε μεγάλους ορυχείους.

Τρόπος εξόρυξης Bitcoin: Ο πλήρης οδηγός

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του λογαριασμού, η Nicehash επικεντρώνεται στην ασφάλεια των email. Για λογαριασμούς οικονομικών ή κρυπτονομισμάτων, συνιστάται να έχετε ξεχωριστό email. Το P2Pool είναι ένας διαφορετικός τύπος πισίνας εξόρυξης, είναι κοινό σελ. Κάθε άτομο μπορεί να συμμετάσχει χωρίς εγγραφή, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά προσβάσιμο.