Ο Bitcoin κλαπεί από χαρτί πορτοφόλι

Τοπικά Bitcoin δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του και εδρεύει στη Φινλανδία. Επιτρέπουν σε άτομα από περισσότερες από διαφορετικές χώρες να αγοράζουν και να πωλούν Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Σε αντίθεση με τις κεντρικές ανταλλαγές, το LocalBitcoins είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer, που σημαίνει ότι επιτρέπουν στους αγοραστές και τους πωλητές να κάνουν απευθείας συναλλαγές. Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατή η ανώνυμη συναλλαγή.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει πάνω από 20 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής σε πραγματικό κόσμο, όπως τοπική τραπεζική μεταφορά, PayPal, συναντήσεις μετρητών, μετρητά στο ταχυδρομείο κ. Κατά την πρώτη εγγραφή ενός λογαριασμού, δεν θα σας ζητηθεί να παράσχετε στην πλατφόρμα κανένα έγγραφο αναγνώρισης. Ωστόσο, ορισμένοι πωλητές θα πουλήσουν μόνο σε έναν χρήστη που έχει επαληθεύσει την ταυτότητά του με το LocalBitcoins, αλλά εάν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε απλά να βρείτε κάποιον άλλο.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί κατά την αγορά Bitcoins στο LocalBitcoins είναι ότι δεν χρεώνονται χρεώσεις στον αγοραστή κατά την αγορά. Ωστόσο, ο πωλητής μπορεί να ορίσει την τιμή στην οποία θέλει να πουλήσει το Bitcoin του, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε πάρα πολύ περισσότερα από την τρέχουσα τιμή αγοράς. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε τα Bitcoin ανώνυμα και είναι η επιλογή που θα συνιστούσα περισσότερο έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα πολλές φορές.

Μόλις ολοκληρώσετε μια συναλλαγή στο LocalBitcoins, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τα κέρματά σας σε ένα ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin περισσότερα για αυτό αργότερα. Για να προσθέσετε, εάν πιστεύετε ότι θέλετε ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία, προτείνω επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή σύνδεση VPN εικονικό ιδιωτικό δίκτυο κατά την εκτέλεση συναλλαγών Bitcoin σε LocalBitcoins. Εάν δεν είστε σίγουροι πού να κοιτάξετε, ακολουθεί μια λίστα με κορυφαίες υπηρεσίες VPN αξίζει να δοκιμάσετε. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Καθώς το Bitcoin είναι ψηφιακό νόμισμα, δεν αποσύρετε φυσικά κέρματα φυσικά! Εάν επισκεφθείτε coinatmradar. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπουν όλα τα ATM ATM να αγοράσετε κέρματα ανώνυμα, καθώς ορισμένα απαιτούν να σαρώσετε το αναγνωριστικό σας πριν από τη χρήση. Ωστόσο, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του Coinatmradar, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας ώστε να περιλαμβάνει μόνο μηχανήματα που σας επιτρέπουν να αγοράζετε ανώνυμα.

Ένα ακόμη πράγμα, λόγω των κανονισμών κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, θα μπορείτε να αγοράσετε ένα περιορισμένο ποσό μόνο εάν δεν παρέχετε ταυτότητα!

Τα καλύτερα πορτοφόλια για κρυπτονομίσματα

Ένα από τα μειονεκτήματα της χρήσης ενός Bitcoin ATM είναι ότι τα τέλη είναι υψηλά. Ωστόσο, αυτό είναι κατανοητό, καθώς το κόστος κατασκευής και λειτουργίας του μηχανήματος μπορεί να είναι ακριβό. Έτσι, τώρα που γνωρίζετε δύο διαφορετικούς τρόπους για να αγοράσετε Bitcoin χωρίς να αποκαλύψω την ταυτότητά σας, τώρα θα μιλήσω για το πώς μπορείτε να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια σε ένα ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin!

Αν έχετε διαβάσει τον οδηγό μου μέχρι τώρα, γνωρίζετε τώρα δύο από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε ανώνυμα τα Bitcoin. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο LocalBitcoins, τότε η διαδικασία δεν σταματά εκεί.

Related Posts

Τώρα πρέπει να στείλετε τα Bitcoin σας σε ένα ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin. Κατά την αποθήκευση του Bitcoin σε ιδιωτικό πορτοφόλι, δεν χρειάζεται ποτέ να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα μέσα και έξω από το ανώνυμο πορτοφόλι σας Bitcoin, χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσετε κάποια ταυτότητα. Ωστόσο, επειδή το Bitcoin λειτουργεί σε αποκεντρωμένο δίκτυο, έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας.

Λοιπόν, απλώς θυμηθείτε αυτό — εάν χάσετε ποτέ το ιδιωτικό κλειδί στο πορτοφόλι σας Bitcoin, κανείς δεν θα μπορούσε να σας βοηθήσει και θα χάνατε την πρόσβαση σε όλα τα χρήματά σας. Όπως θα σας δείξω τώρα, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανώνυμων πορτοφολιών Bitcoin, το καθένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Ας ξεκινήσουμε με πορτοφόλια λογισμικού! Ένα πορτοφόλι λογισμικού είναι ο πιο δημοφιλής τύπος πορτοφολιού Bitcoin, καθώς είναι εύκολο να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πορτοφόλι στην επιτραπέζια ή φορητή συσκευή σας.

Το πορτοφόλι λογισμικού σας παρέχει ένα δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να μεταφέρετε Bitcoins μέσα και έξω από το πορτοφόλι.


  • bitcoin πορτοφόλι που δέχεται πιστωτικές κάρτες.
  • Ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin και πώς να αποκτήσετε ανώνυμα Bitcoin?
  • Πώς να ασκήσετε τη διαπραγμάτευση bitcoin.
  • Συχνές Ερωτήσεις (FAQ).

Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά πορτοφόλια λογισμικού, ένα από τα καλύτερα ανώνυμα πορτοφόλια Bitcoin είναι το Electrum. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το , γεγονός που το καθιστά ένα από τα παλαιότερα πορτοφόλια της αγοράς. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και υποστηρίζεται από Windows, Mac και Linux.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΤΟ BITCOIN ΠΑΕΙ ΣΤΑ 100.000‎€ 🔥

Μόλις τα νομίσματά σας αποθηκευτούν στο Electrum, είναι εύκολο να τα στείλετε σε άλλα άτομα. Εισάγετε απλώς τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να στείλετε, μαζί με τη διεύθυνση Bitcoin των δεκτών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην αποστολή! Αυτό ισχύει για σχεδόν κάθε πορτοφόλι Bitcoin. Αν και το πορτοφόλι είναι δωρεάν, η Electrum κερδίζει τα χρήματά της χρεώνοντας μια μικρή χρέωση συναλλαγής κάθε φορά που στέλνετε πληρωμή.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι το Electrum είναι ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια λογισμικού στη βιομηχανία, καθώς κρυπτογραφούν όλα τα ιδιωτικά κλειδιά.

Δέκα χρήσιμες συμβουλές από την ESET για ασφάλεια στο πορτοφόλι και τις συναλλαγές bitcoin

Λοιπόν, υπάρχει μια μικρή χρέωση για την ασφάλεια των νομισμάτων σας, η οποία πιστεύω ότι είναι αρκετά δίκαιη. Η Electrum σάς παρέχει επίσης έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα κέρματά σας εάν χάσετε το ιδιωτικό σας κλειδί. Εφόσον διατηρείτε και τα δύο αυτά ασφαλή, τα χρήματά σας θα πρέπει για πάντα να είναι ασφαλή. Απλώς προσπαθήστε να διατηρήσετε τη συσκευή στην οποία έχετε κατεβάσει το πορτοφόλι σας χωρίς ιούς.

Για να κατεβάσετε το πορτοφόλι, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της Electrum έως κλικ ng εδώ! Ένα κινητό πορτοφόλι σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε Bitcoin στο κινητό σας τηλέφωνο. Ακριβώς όπως ένα πορτοφόλι λογισμικού, το κατεβάζετε απευθείας στη συσκευή σας. Αυτός ο τύπος πορτοφολιού είναι ο πιο βολικός τρόπος αποθήκευσης του Bitcoin σας, καθώς μπορείτε εύκολα να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα εν κινήσει. Υπάρχουν τώρα πολλά διαφορετικά πορτοφόλια διαθέσιμα για λήψη στα καταστήματα εφαρμογών, αλλά το καλύτερο ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin για κινητά πιστεύω είναι το ψωμί!


  • Πορτοφόλια Bitcoin για αρχάριους: Όλα Όσα Χρειάζεται Να Γνωρίζετε.
  • Main navigation.
  • Ξεκινώντας με το Bitcoin | .
  • Τα καλύτερα πορτοφόλια για κρυπτονομίσματα;

Με έδρα στην Ελβετία, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το πορτοφόλι Bread από τα καταστήματα Google Play και Apple. Όταν ρυθμίζετε για πρώτη φορά το πορτοφόλι σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα 6ψήφιο PIN, το οποίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στον λογαριασμό σας. Μετά από αυτό, θα εμφανιστούν 12 τυχαίες λέξεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση του λογαριασμού σας εάν ξεχάσετε το pin σας. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για τη χρήση ενός ανώνυμου πορτοφολιού Bitcoin όπως το Bread είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές χρησιμοποιώντας έναν σαρωτή κώδικα QR.

Έτσι, εάν βρήκατε ένα κατάστημα που δέχεται Bitcoin, μπορείτε απλά να σαρώσετε τον κωδικό QR του καταστήματος και το πορτοφόλι ψωμιού θα μεταφέρει αυτόματα την πληρωμή. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό στο Bread είναι ότι όταν γίνεται επεξεργασία των συναλλαγών, αποστέλλονται απευθείας στο blockchain του Bitcoin. Αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό ασφαλείας, επειδή τα περισσότερα άλλα πορτοφόλια χρειάζονται συναλλαγές για να περάσουν πρώτα από τους διακομιστές τους, προτού δημοσιευτούν στο blockchain.

Ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin και πώς να αποκτήσετε ανώνυμα Bitcoin

Άλλες λειτουργίες ασφαλείας περιλαμβάνουν το TouchID, το οποίο απαιτεί το δακτυλικό σας αποτύπωμα να αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι! Ένα μειονέκτημα της χρήσης του πορτοφολιού ψωμιού είναι ότι υποστηρίζει μόνο το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κρατάτε άλλα νομίσματα, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε αλλού. Έτσι, τώρα που γνωρίζετε σχετικά με το λογισμικό και τα κινητά πορτοφόλια, ο επόμενος τύπος ανώνυμου πορτοφολιού Bitcoin για το οποίο ήθελα να σας μιλήσω είναι ένα πορτοφόλι υλικού!

Ένα πορτοφόλι υλικού είναι το ασφαλέστερο μέρος για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Αποθηκεύουν κέρματα εκτός σύνδεσης, οπότε δεν διατρέχουν ποτέ κίνδυνο παραβίασης. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει να δουλεύει το δίκτυο είναι να αποκοπούν όλοι οι υπολογιστές του δικτύου μεταξύ τους, με δυο λόγια να κοπεί το διαδίκτυο σε όλο τον πλανήτη, κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις οποιουδήποτε στην παρούσα. Ακόμα και τότε, με την επαναλειτουργία του διαδικτύου, το δίκτυο συνεχίζει ακριβώς εκεί που σταμάτησε.

Ακόμα και μόνο ένας υπολογιστής να παραμείνει συνδεδεμένος που περιέχει το αρχείο της αλυσίδας των προηγούμενων συναλλαγών το δίκτυο λειτουργεί κανονικά. Υποδιαιρέσεις : Κάθε bitcoin είναι υποδιαιρέσιμο έως 8 δεκαδικά ψηφία έως 0, που ονομάζονται Satoshi, επιτρέποντας μικρο-συναλλαγές που δεν είναι δυνατές με άλλα μέσα ή συμβατικά νομίσματα. Η προσθήκη περισσότερων ακόμα δεκαδικών επαφίεται στην συναίνεση του δικτύου αν αυτό χρειαστεί στο μέλλον.

Μη αντιστρέψιμη φύση : Όλες οι συναλλαγές με bitcoin είναι τελικές και μη αντιστρέψιμες. Αυτό έχει το επιπλέον πλεονέκτημα προς όσους διαθέτουν προϊόντα για bitcoin ότι δεν είναι δυνατόν να ανακληθούν συναλλαγές όπως π. Αυτό συνήθως δίνει επιπλέον κίνητρα σε επιχειρήσεις να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές, εξαιτίας της άμεσης και αμετάκλητης πληρωμής.

Από την άλλη, οι χρήστες που εκτελούν αγορές με bitcoin πρέπει να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους, καθώς ένας πάροχος προϊόντων ή υπηρεσιών που δεν έχει ιστορικό κινήσεων ή έμπιστη παρουσία στην αγορά μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνει. Ιδιωτικότητα συναλλαγών : Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει, μέσω του λογισμικού, σχεδόν απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων μέσω τον οποίων να εκτελέσει τις συναλλαγές του. Αυτές οι διευθύνσεις είναι ψευδώνυμες, δεν έχουν δηλαδή κάποια άμεση σχέση με τα πραγματικά στοιχεία ή την τοποθεσία του χρήστη, παρόλο που έχουν αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά ώστε να εντοπίζονται από το δίκτυο.