Η τιμή πώλησης του Bitcoin στο Rupiah

Επίσημη εφαρμογή για κινητά Indodax! Η Indodax είναι η μεγαλύτερη αγορά Crypto Asset στην Ινδονησία. Αυτήν τη στιγμή έχουμε περισσότερα από 2 εκατομμύρια μέλη από την Ινδονησία και από όλο τον κόσμο. Με την εξελιγμένη τεχνολογία, η Indodax βελτίωσε την εφαρμογή για κινητές συσκευές που διευκολύνει όλους τους εμπόρους με ένα ευρύ φάσμα στοιχείων κρυπτογράφησης. Για να υποστηρίξουμε τη συναλλακτική σας δραστηριότητα, δεχόμαστε επίσης διάφορους τρόπους πληρωμής από οποιεσδήποτε τοπικές τράπεζες, ηλεκτρονικό πορτοφόλι έως το μίνι μάρκετ.

Litecoin Price

Απολαύστε τις δυνατότητες συναλλαγών μας, όπως η λειτουργία Instant order, Limit Order και Stop Order, όπου μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε όταν η τιμή κρυπτογράφησης πέφτει ή αυξάνεται όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στον ιστότοπο της Indodax.

Γιατί το Indodax; Είτε είστε έμπειρος έμπορος είτε μόλις ξεκινήσετε, η Indodax διαθέτει όλα τα ειδικά εργαλεία για να διευκολύνει την εμπειρία συναλλαγών σας με τα Crypto. Η πιο ολοκληρωμένη δραστηριότητα συναλλαγών είναι τώρα μόνο μία εφαρμογή μακριά! Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS.

Currency converter

Για λήψη κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί! Η Indodax θα διασφαλίσει ότι κάθε διαδικασία θα εκτελείται αμέσως και με ασφάλεια. Υποστηρίζουμε επίσης τη συναλλαγή το Σαββατοκύριακο! Παρακαλώ, πατήστε το κουμπί ζωντανής συνομιλίας παρακάτω ή στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση support indodax. Απολαύστε τον πιο εξελιγμένο τρόπο ανταλλαγής των Crypto Assets!

Κριτικές Πολιτική κριτικών και πληροφορίες. Level up your trading experience by updating the application to version 4.

BCHUSD (Bitcoin Cash vs US Dollar). Exchange rate and online

Trading with no hassle, only at Indodax! Include Bug Fixes, new features and performance improvements. Προβολή λεπτομερειών. Επισήμανση ως ακατάλληλου. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

Η Πρόβλεψη μου για την Τιμή του Bitcoin (2021)

Πολιτική απορρήτου. Εκείνη την εποχή, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Bitcoin — η κυκλοφορία του που πολλαπλασιάζεται με την αξία κάθε μονάδας — έχει εκτιναχτεί στο επίπεδο άνω του 1 τρισεκ. Η Deutsche Bank γράφει: «Όσον αφορά τα συνολικά νομίσματα σε κυκλοφορία, το Bitcoin είναι το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ. Αυτό οφείλεται κυρίως στη τεράστια αύξηση της αξίας του Bitcoin πρόσφατα. Το Bitcoin και τα Fiat νομίσματα δεν είναι μια σύγκριση μήλων προς μήλα, για διάφορους λόγους που η DB αναγνωρίζει στο κείμενο της έρευνας, συμπεριλαμβανομένου ότι το Bitcoin έχει σταθερή προσφορά ανώτατο όριο στα 21 εκατομμύρια νομίσματα , ενώ τα κρατικά νομίσματα Fiat, όχι.

Ακόμα, η DB κατά προσέγγιση εκτιμά που βρίσκεται το Bitcoin στην παγκόσμια ταξινόμηση των νομισμάτων, συγκρίνοντας την κεφαλαιοποίηση της αγοράς του νομίσματος με την αξία των συνολικών τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία των νομισμάτων Fiat.

Crypto Mulia Populer στην Ινδονησία, BI Tegaskan Bitcoin Bukan Alat Pembayaran Sah

Η DB προειδοποιεί σε μια υποσημείωση, «ότι αυτή η κατάταξη θα αλλάξει δραματικά, εάν εξετάσαμε τη νομισματική βάση, ή το M1 ή το M2, για να ορίσουμε το σύμπαν του υπάρχοντος USD. Όπως δηλώνει η DB «το Bitcoin ήρθε για να μείνει και η αξία του θα παραμείνει ασταθής». Αλλά υπάρχει μια άλλη μεγάλη προειδοποίηση με το παραπάνω διάγραμμα της D. Παρατηρείτε κάποιο σημαντικό νόμισμα που λείπει; Το διάγραμμα και η έκθεση, παραλείπει εντελώς το κινεζικό γιουάν CNY. Αυτό είναι πιθανό, επειδή η Κίνα διατηρεί αυστηρούς ελέγχους κεφαλαίου που καθιστούν το γιουάν CNY μη ελεύθερα μετατρέψιμο και το spread μεταξύ των εγχώριων και των offshore γιουάν έχει διευρυνθεί.

Όλα αυτά, καθιστούν δύσκολο τον προσδιορισμό του όγκου κυκλοφορίας για το γιουάν σε αυτό το πλαίσιο. Τούτου λεχθέντος, με βάση τις δημόσια διαθέσιμες εκτιμήσεις , ενδέχεται να υπάρχουν περίπου 9,19 τρισεκατομμύρια CNY σε κυκλοφορία, με μια τιμή κυκλοφορίας ύψους 1,41 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα τοποθετούσε το CNY τρίτο και το Bitcoin τέταρτο. Το Decrypt ήρθε σε επαφή με τους αναλυτές της Deutsche Bank , για να πάρει μια εξήγηση γιατί η Τράπεζα άφησε από το κινεζικό γιουάν έξω από αυτή την έκθεση της έρευνας.

Το αμερικανικό δολάριο USD εξακολουθεί να είναι μακράν το μεγαλύτερο νόμισμα Fiat σε προσφορά κυκλοφορίας και σε αξία αγοράς. Η DB θέτει τη συνολική αξία κυκλοφορίας του στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το επόμενο είναι το ευρώ EUR , ένα σχετικά νέο νόμισμα, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το και τώρα χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη και τα περισσότερα κράτη μέλη της ΕΕ. Όπως και η αμερικανική Federal Reserve, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατηρεί ενημερωμένη αναφορά για το ποσό των τραπεζογραμματίων και των κερμάτων ευρώ που εισέρχονται σε κυκλοφορία.

Account Options

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, υπήρχαν μόλις πάνω από 1,43 τρισεκατομμύρια ευρώ σε κυκλοφορία κατά την τελευταία ενημέρωση Μάρτιος Το ιαπωνικό γιεν JPY δεν είναι πολύ πίσω, στην τέταρτη θέση μετά το bitcoin , με τουλάχιστον ,3 τρισεκατομμύρια κυκλοφορούντα τραπεζογραμμάτια και κέρματα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τράπεζα της Ιαπωνίας ή απλά 1,09 τρισεκατομμυρίων δολαρίων όταν μετριέται σε δολάρια.

Η ινδική ρουπία INR έχει σήμερα περισσότερα από 34 τρισεκατομμύρια INR σε κυκλοφορία τα οποία αξίζουν λίγο παραπάνω των δισεκατομμυρίων δολαρίων.


  • Bitcoin επενδυτική εμπιστοσύνη τιμή μετοχών!
  • Χρήματα εξοικονόμησης εμπειρογνωμόνων Bitcoin Loophole;
  • Καλή bitcoin εμπορικά βιβλία.

Το Bitcoin έχει σήμερα 18,66 εκατομμύρια μονάδες σε κυκλοφορία, κάθε μία αξίας Αυτό θέτει τη κεφαλαιοποίηση M0 Money Supply του Bitcoin στα 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας μόλις το Ιαπωνικό Γιεν και τοποθετείται στο ήμισυ μόλις του μεγέθους του αμερικανικού δολαρίου. Στη σημερινή κεφαλαιοποίηση της αγοράς, το Bitcoin έχει προσφορά χρήματος μεγαλύτερης αξίας από και παραπάνω διαφορετικά νομίσματα Fiat. Αλλά ο όγκος συναλλαγών είναι ένα εξ ολοκλήρου διαφορετικό πράγμα από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς της αγοράς.

Η Deutsche Bank σημειώνει ότι οι συναλλαγές Bitcoin «αναπτύσσονται, αλλά τόσο εκθετικά όπως η κεφαλαιοποίση της αγοράς. Επί του παρόντος, οι συναλλαγές Bitcoin, βρίσκονται κατά μέσο όρο περίπου στα 0,5 δισεκατομμύρια ανά ημέρα, το οποίο είναι μικροσκοπικό μέγεθος.

Η μέση ημερήσια συναλλαγμένη αξία για το δολάριο USD είναι 5,8 τρισεκατομμύρια και για το ευρώ είναι 2,1 τρισεκατομμύρια, σύμφωνα με την έρευνα του BIS triennial FX survey. Έτσι, το Bitcoin είναι συγκρίσιμο με τα μικρότερα νομίσματα. Η ρευστότητα του Bitcoin είναι πολύ πιο κοντά στο ταϊλανδικό baht».

Για να διαβάσετε όλες τις εκθέσεις της σειράς «Future of payments» δείτε εδώ. The Future of Payments — Part I.