Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Κάθε μήνας και γλυκό, κάθε γλυκό και μήνας – Ένα καλαντάρι …γλύκα!

Εντάξει, μπήκε το 2017 αλλά όχι με όλες αυτές τις ευχές που στείλαμε να φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν…έστω και κατά το ήμισυ! Κι εδώ ακριβώς παίρνω τη σκυτάλη, τώρα που είναι ακόμα αρχή του έτους, για να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα από οτιδήποτε άλλο! Να σας γλυκάνω! Όπως τα έχω τα πράγματα στο τρικυμιώδες μυαλό μου, τολμώ να πω πως κάθε μήνας του έτους θα μπορούσε για κάποιους λόγους να παραλληλιστεί με ένα γλυκό!
Ας τολμήσουμε, το λοιπόν, ένα τέτοιο γλυκό καλαντάρι…όχι τίποτα άλλο, μπας και γλυκαθούν οι μήνες και μας χαμογελάσουν!

 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ήδη μας έδειξε τα δόντια του κι εμείς του δείξαμε τα τρεμάμενα δικά μας απ' το πολικό ψύχος! Το πολύ κρύο ξέρετε τι θέλει για να "τσιμπήσει" λίγους έξτρα βαθμούς το θερμόμετρο; Σοκολάτα! Άρα ο Ιανουάριος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ζέστη, θερμαντική, σκούρα και απαστράπτουσα ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!
 
Διαβάστε τους υπόλοιπους μήνες στο viewtag.gr

Ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Η ομάδα ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θεατρικό έργο της Καναδής συγγραφέως Carole Fréchette "Η Βιολέτ στη γη".

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00 (Μέχρι 11/6) στο studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0645 3330

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία