Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

«Game Of Thrones»: Όγδοη σεζόν και οι ανάσες, κομμένες!

Νομίζω, πια, πως είναι πολύ λίγος ο κόσμος που δεν παρακολουθεί «GOT», γνωστή συντομογραφία του Game Of Thrones, οπότε άπειρα και τα μάτια, που ήταν στραμμένα στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν!   
 
   Σίγουρα όλοι, μέχρι στιγμής, είχαμε κάποιους κοινούς αγαπημένους ήρωες, όμως ο συγγραφέας θεώρησε σωστό να κόψει κάθε συναισθηματικό δέσιμο στο 9ο επεισόδιο.
Όσοι είμαστε φαν της σειράς, έχουμε καταναλώσει χρόνο στο να υπερασπιστούμε τον αγαπημένο μας χαρακτήρα με επιχειρήματα που θεωρούμε πως δικαιολογούν την επιβίωσή του μέχρι –τουλάχιστον- το επόμενο επεισόδιο.
game of thrones 8 dragons
 
   Όπως για κάθε follower η ιστορία εξελίσσεται με τρόπο που δεν περίμενα - όχι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αν και γνωστή βιβλιοφάγος – κι ομολογώ ότι ένιωσα απ’ την αρχή μια μικρή συμπάθεια, για τον λεγόμενο μπάσταρδο γιο του βασιλιά του Βορρά, John Snow. Ναι, σίγουρα, δεν ήταν ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος μπάσταρδος καρπός από βασιλική οικογένεια. αλλά υπήρχε ένα τέτοιο ξεδίπλωμα του χαρακτήρα του, με όλες αυτές τις χάρες που θα ήθελε κάθε γυναίκα του πλανήτη, που θεώρησα δεδομένη την εμπλοκή του στα τελικά στάδια της διεκδίκησης του θρόνου.
    Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη όλου αυτού του οιδιπόδειου δράματος, καθώς μπλέκονται οι σχέσεις, οι πολιτικές, οι στόχοι σε ένα σενάριο με τρόπους που ποτέ δεν έχουμε ξανασυναντήσει στις μέχρι τώρα τηλεοπτικές σειρές, οδηγώντας την ανυπομονησία μας στην απόλυτη κορύφωση! Κάθε φανατικός αναγνώστης αναζητά απαντήσεις.
 
   Νομίζω πως δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που κρατάει την αναπνοή της, παιδιά! Όλοι έχουμε διαλέξει στρατόπεδα κι έχουμε, ήδη, εφοδιαστεί με πατατάκια για το υπόλοιπο της σεζόν!
Κρατηθείτε καλά, η τελευταία σεζόν υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και, φυσικά, ανατροπές!
 

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Αποκτήστε τα μ' ένα κλικ εδώ!

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία