Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Ολόκληρη η ταινία «Ροζ» του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανέβασε στο κανάλι του TheBoy στο YouTube ολόκληρη την ταινία «Ροζ». Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, της οποίας έγραψε το σενάριο, έκανε τη σκηνοθεσία, τη μουσική επιμέλεια  και στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί. Το σενάριο εξελίσσεται γύρω από τη ζωή και τα υπαρξιακά διλήμματα των κεντρικών προσώπων: ο Βασίλης Γκάλης φοβάται να μεγαλώσει. Η Σνεζάνα Τκατσένκο φοβάται να καταλάβει. Ο Σάκης, ο Σταρ, φοβάται να νιώσει. Η Έμιλυ, η Ιρλανδέζα, φοβάται να ξαναρχίσει. Η Λωρέν, η Σύζυγος, φοβάται να παραδεχτεί. Η Αγνή, η Δασκάλα, φοβάται να ζήσει και ο Πατέρας φοβάται να μιλήσει. Η Μητέρα φοβάται να γυρίσει.
 
 
 
Πιο επίκαιρο από ποτέ, το «Ροζ» μας εισάγει σε έναν κόσμο που μοιάζει νοσταλγικός και τρυφερός, κυρίως μέσω της εικόνας που παράγει ένα φιλμ 35mm, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τις συναισθηματικές αναζητήσεις που απασχολούν τους ανθρώπους με κοινωνική ενσυναίσθηση, όπως η μοναξιά, η αγάπη, η αδυναμία, ο εγκλωβισμός.

Πολυμέσα

tp250X300PAGAKI

anixnos250x300

warplanes250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία