Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

«ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» στο Μετρό του Συντάγματος

ΕΝΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙ  ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 

 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

«ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

 

7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2016

από  09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ

 

 

   Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι», μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη γιορτή  «Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

 

    Για 3 ημέρες,  από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες του ΜΕΤΡΟ  θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενων  στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη». Επίσης να αγοράσουν κάθε είδους προϊόντα  σε πολύ χαμηλές τιμές, που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών. 

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλο τον κόσμο, μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες και προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι προς όφελος 100 νέων με νοητικά προβλήματα.

    Σας περιμένουμε όλους στο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» για να υποστηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα αγάπης και  ψυχικής δύναμης.

    Ελάτε να ενισχύσουμε, όλοι μαζί, την προσπάθεια και τα όνειρα των ξεχωριστών και αγαπημένων μας ανθρώπων.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ……..

 

 

 

 

 

Πληροφορίες:    Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2  Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00

Ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Η ομάδα ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θεατρικό έργο της Καναδής συγγραφέως Carole Fréchette "Η Βιολέτ στη γη".

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00 (Μέχρι 11/6) στο studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0645 3330

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία