Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SLIDER2019

 

«33 στροφές» του Κανέκ Σάντσες Γκεβάρα – Βιβλιοπαρουσιάση

«Δεν γράφουμε Ιστορία, σκέφτεται, απλώς την αφήνουμε να μας παρασύρει. Σαν τα ρεύματα της θάλασσας. Ξεμακραίνουμε απ᾽ την Kόστα: η Ιστορία μάς παρασέρνει. Μετά από τόσες δεκαετίες εξημέρωση, τώρα εξεγείρεται. Κι επειδή είμαστε ανίκανοι να τη μεταμορφώσουμε, μας στέλνει τον λογαριασμό».

«33 στροφές» του Κανέκ Σάντσες Γκεβάρα (εκδόσεις Ίκαρος), ένας σπαραγμός για μια χώρα που όλοι ονειρεύονταν ως παράδεισο και κάποιοι την ζούσαν ως κόλαση.

 

Ο εγγονός του Τσε Γκεβάρα προσπαθεί να ανοίξει τους "δρόμους' όπως η βελόνα του πικάπ βρίσκει το δρόμο της μέσα στα αυλάκια σε έναν του δίσκου. Όταν όμως παίζει ο δίσκος ακούς μουσική. Ακόμη και με σκόνη, και κακό ήχο η μουσική αναδύεται. Δεν είναι πάντα έτσι και με τη ζωή του ήρωα των 33 στροφών. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο viewtag.gr

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Μια ρομαντική κωμωδία κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:οο στο Studio Μαυρομιχάλη.

Δύο τελευταίες παραστάσεις 18 και 19 Φεβρουαρίου. 

 Κλείστε τις θέσεις σας στο 21 0645 3330

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία