Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «The Proof Show»

Το texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «THE PROOF SHOW» την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 21:30 στο Red Jasper Theatre (πρώην Β’ Σκηνή Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας) .

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη  σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα μας στο facebook. 

 

Η μουσικοθεατρική ομάδα ValSia (Βαλέρια Δημητριάδου και Αθανασία Κουρκάκη) μετά τη «Σταχτομπούτα» (2017-18) και το «Μικρό σπίτι στην Αθήνα» (2019), που παίχτηκε στο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζει τη νέα της δουλειά “The Proof Show” στο Red Jasper Theatre (πρώην Β’ Σκηνή Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας) .

Το “The Proof show” είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι "Sole, Luna e Talia” από το “Pentamerone” του Τζιαμπατίστα Μπαζίλε.

Δύο κοπέλες, η Sole και η Luna, παίρνουν μέρος σ’ έναν διαγωνισμό, όπου πρέπει να αποδείξουν την αξία τους και να κερδίσει η καλύτερη. Ένας διοργανωτής κινεί τα νήματα, ο Maestro.  5 μέρες, 5 δοκιμασίες. Οι κοπέλες εμφανίζονται κάθε βράδυ ζωντανά μπροστά στο κοινό για να διαγωνιστούν.

Οι όροι του Maestro είναι συγκεκριμένοι. Πρέπει να κερδίσει η καλύτερη. Και πρέπει, παρά την αντιζηλία τους, να δείχνουν αγαπημένες και να εκπέμπουν στο κοινό την αίσθηση ότι είναι συγκρότημα χρόνια. Αγαπημένες πάση θυσία. Ακόμη κι όταν τους αποκαλυφθεί ότι το έπαθλο δεν είναι αυτό που νόμιζαν αλλά η ίδια τους η ζωή. Η καλύτερη θα ζήσει.Ποια ανάγκη οδηγεί τον άνθρωπο στο να αποδείξει ότι αξίζει; Γιατί πρέπει συνέχεια να κρίνουμε και να κρινόμαστε; Γιατί η ευτυχία κάποιου να εξαρτάται τόσο πολύ από την αποδοχή ή μη των άλλων;

Το “The Proof Show” ενώ μοιάζει μ’ έναν απλό διαγωνισμό, στην πραγματικότητα είναι ένα οργανωμένο πείραμα που ερευνά την ανθρώπινη φύση και την αχαλίνωτη ανάγκη ενός «φαίνεσθαι» που συγκρούεται με το «είναι».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σύλληψη ιδέας- Κείμενο: ValSia 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ασπιώτης 

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Δήμος Κλημενώφ 

Διασκευές μουσικών κομματιών: VaISia

Κίνηση: Ειρήνη Ερωφίλη Κλέπκου

Video: Νικόλας Μακρής 

Σχεδιασμός φωτισμών: Τάκης Λυκοτραφίτης

Wig styling: Μιχάλης Κουτσοθανάσης

Artwork - poster: Χρήστος Συμεωνίδης 

Φωτογραφίες: Σπύρος Χατζηαγγελάκης

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Sole: Βαλέρια Δημητριάδου

Luna: Αθανασία Κουρκάκη

Cobra: Αρετή Τίλη

Maestro: Νίκος Χατζόπουλος (σε video προβολή)


INFO:

Red Jasper Theater (πρώην Β’ Σκηνή Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας)

Κεφαλληνίας 18 Κυψέλη

Πληροφορίες – κρατήσεις: 6970089905

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Από 8 Ιανουαρίου 2020 για 12 παραστάσεις
Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30


Διάρκεια:

80 λεπτά


Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση μέχρι την έναρξη των παραστάσεων 8 ευρώ

Κανονικό 10€

Μειωμένο 7€

Περιορισμένης ορατότητας μπαρ 6€

Προπώληση: http://bit.ly/373HFZW

viva.gr, 11876, SevenSpots, Reload Stores, WIND, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αθηνόραμα, Viva Kiosk, Yoleni’s

Επικοινωνία-προβολή στα ΜΜΕ

Ανζελίκα Καψαμπέλη