Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αλίκη»

Tο texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Αλίκη»,  το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου στο θέατρο Άλμα.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε τησελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκυή 6 Μαρτίου   και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

Πώς θα ήταν αν είχαμε για συμμαθήτρια την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ;Το μυστικιστικό παραμύθι του Lewis Carroll μεταφέρεται στο 2020 με πρωταγωνίστρια μία δεκαεξάχρονη έφηβη που δεν της φτάνει ο κόσμος που ζει και μέσα από έναν καθρέφτη που έχει στο δωμάτιο της ονειρεύεται έναν πιο συναρπαστικό κόσμο γεμάτο χρώματα.

Η φαντασία της είναι ο τρόπος να δραπετεύει από την πραγματικότητα και να βλέπει τα πράγματα όπως θα ήθελε να είναι και όχι όπως είναι .

Η δύσκολη εποχή της εφηβείας και η ανακάλυψη της ταυτότητας αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μέσα από τον κόσμο των ναρκωτικών και του σεξ .Γιατί η Αλίκη θέλει να τα ζήσει όλα. Η μητέρα της σε μια προσπάθεια να τη βοηθήσει να ταιριάξει πιο πολύ με τους συνομηλίκους της φωνάζει στο σπίτι ένα ψυχολόγο ο οποίος ξεδιπλώνει και τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο το υποσυνείδητο της Αλίκης και τη φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια της.

Πόσο επηρεάζεται η Αλίκη από τη μυστηριώδη και παρεμβατική μητέρα της ;

Σε αυτό το ταξίδι που κάνει στα πιο σκοτεινά κομμάτια του μυαλού της ,της χώρα των θαυμάτων ,θα καταφέρει να βγει σώα στηριζόμενη στην αγάπη του συμμαθητή της Δημήτρη που μοιάζει να είναι ο καλός πρίγκιπας του παραμυθιού; Και αν η αλήθεια είναι κάτι που συμφωνούν πολλοί ότι συνέβη ,η Αλίκη θα καταφέρει να ξαναβρεί το φως μέσα στο σκοτάδι της και να διαχωρίσει την πραγματικότητα από τα όνειρά της;

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο-σκηνοθεσία: Δήμητρα Στάικου

Βοηθός σκηνοθέτη: Στέργιος Μαδέρης

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια: Καλορίτη Μάγδα

Σχεδιασμός φώτων: Δήμητρα Στάικου

Μουσική: Μηνάς Αλεξιάδης

Παίζουν: Βάνα Πεφάνη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Αγγελική Παντελάκου,

Χοβίκ Καραμπετιάν, Κατερίνα Χολή

Video Wall: Μάιρα Στυλιανού

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 στο θέατρο Άλμα