Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εκπέμπει διαδικτυακά από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εντελώς μόνος, με κιθάρα και λαούτο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα τραγουδήσει από τον Φάρο του ΚΠIΣΝ την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Χωρίς την παρουσία κοινού, σε ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση, ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια αγαπημένα όπως τα «Όνειρο ήτανε», «Ο κόσμος που αλλάζει» και «Βυθός», στην πρωτογενή μορφή τους, όπως ήταν τη στιγμή της δημιουργίας τους. Αναμένουμε αν θα ακούσουμε και το καινούργιο του τραγούδι, με τίτλο «Μαζί ξανά», όπου υπάρχει μια αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα!

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: music, που έχει φιλοξενήσει ως τώρα χωρίς την παρουσία κοινού και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τους Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρη Καμαρωτό, Katerine Duska, Leon of Athens, Σταύρο Λάντσια και Theodore.

Παρακολούθησε ζωντανά τη συναυλία την Πέμπτη 4/6 στις 21:00 στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ και στη σελίδα του στο Facebook.

Πολυμέσα

tp250X300PAGAKI

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία