Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Το μετρό πλημμυρίζει με μουσική – Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ θα τιμήσει με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο την κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 η φωνή της Μαρίας Κάλλας θα «πλημμυρίσει» τους σταθμούς του μετρό των Γραμμών 2 & 3 για πέντε ώρες.

Η ενέργεια έχει τίτλο «Το μετρό πλημμυρίζει με μουσική – Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας» και μέσω αυτής οι επιβάτες του μετρό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα σημαντικότερα έργα της διάσημης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους. Η μουσική της Μαρίας Κάλλας θα αρχίσει να μεταδίδεται από τα ηχεία των σταθμών, από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

 

Μάλιστα, η ΣΤΑΣΥ «ευχαριστεί την εταιρεία Warner Classics (maria-callas.com), για τη δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων για την συγκεκριμένη ενέργεια».

 
 

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία