Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Ποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Θηβαίο στο Εννέα και πέντε;

Η μουσική παράσταση με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και ο Οδυσσέα Ιωάννου.Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές το Εννέα και πέντε αποχαιρέτησε το κοινό της Αθήνας με μία μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο την Τρίτη 30 Αυγούστου και το κοινό, όπως αναμενόταν τους αποθέωσε.

Η μεγάλη επιτυχία, όμως θα συνεχιστεί και τη θέση του Χρήστου Θηβαίου θα πάρει η Ρίτα Αντωνοπούλου,που ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την μεγάλη περιοδεία του Χειμώνα!

Το αγαπημένο μας τρένο θα καθυστερήσει, ευτυχώς, και φέτος, δίνοντας την ευκαιρία και στο κοινό της επαρχίας να το απολαύσει. Έτσι η μπάντα των μουσικών και ο Οδυσσέας Ιωάννου, που θα το περιμένουν μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Ρίτα Αντωνοπούλου θα μπλέξουν αρμονικά μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες. Το ελληνικό τραγούδι τέμνει την συλλογική μας μνήμη.

 Μια παράσταση για τους κοινούς μας τόπους, για τις προσωπικές διαδρομές που συγκινεί με την αλήθεια της.

IMG_2115.JPG

Η Ρίτα Αντωνοπούλου (φωτογραφία: Βαγγέλης Αγγελόπουλος)

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία