Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ταινία που θα δούμε σήμερα: Πριν τα Μεσάνυχτα

Πριν τα Μεσάνυχτα

 

Με γυρίσματα στην Πύλο και στην Καρδαμύλη, με την Χαρούλα να τραγουδάει «Για ένα Τανγκό» και με τον Jesse και την Celine να είναι –ακόμα- η ενσάρκωση του παντοτινού έρωτα, ολοκληρώθηκε υπέροχα, το 2014  η τριλογία των Before.

Ο Ρίτσαντ Λινκλέιτερ σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο με τους Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, συναντώντας, εδώ, το ζεύγος Jesse και Celine να μοιράζεται πλέον οικογενειακή εστία και δίδυμες κόρες. Μία πρόσκληση για διακοπές στην Ελλάδα που μοιάζει με ιδανική ευκαιρία για θερινή αναζωπύρωση ερωτικών παθών, εξελίσσεται σε όμορφο ,πλην κινητήριο, μοχλό για την αποκάλυψη μυστικών, ψεμάτων και απωθημένων.

beforemidnight2 texnes plus

Οι δύο πρωταγωνιστές δεν σταματούν να μοιράζονται την γνωστή κινηματογραφικά εκρηκτική τους χημεία, με τις απανωτές εκρήξεις να μας χαρίζουν στιγμές ερωτικής αγωνίας για την αποφυγή της λήξης του αιώνιου έρωτα. Ενώ, η ίδια η γνώση πως η τριλογία οδεύει στο τέλος της κι ο αποχωρισμός μας με τους ήρωες είναι –μοιραία- εγγύς θα ξεστοκάρει κάθε απόθεμα σινεφιλικών σας δακρύων.

Οι τρεις συνεργάτες παραδίδουν, εδώ, μια δοκιμασμένη συνταγή στην οποία, όμως, ξέρουν κάθε φορά να προσθέτουν εκείνο το μυστικό ανανεωτικό συστατικό που θα τέρψει –και πάλι- τον κινηματογραφικό σας ουρανίσκο. Ένα συστατικό που μοιράζεται, αυτή την φορά, ανάμεσα στον ήλιο και την θάλασσα της χώρας μας και στην αναπόδραστη ωρίμανση του έρωτα.

Διαθέσιμη στο ERTFLIX μέχρι 11/02/2021