Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Πάρε τον Μάνατζερ μου»: Ίσως η πιο εθιστική σειρά στο Netflix

Πηγή:fragilemag.gr (eretikos.gr)

Καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο που κάθε εκκεντρικότητα μπορεί να γίνει ανεκτή, κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά να λανσαριστεί ως ακαταμάχητη extravaganza. Το Call My Agent (γαλλικός τίτλος: Dix pour cent, ελληνικός τίτλος: Πάρε τον Μάνατζερ μου) που προβάλλει το Netflix θα μπορούσε να είναι ντοκιμαντέρ. Το σενάριο της εντελώς παριζιάνικης σειράς μάς μεταφέρει τη σκληρή ζωή που βιώνουν ατζέντηδες των σταρ του γαλλικού σινεμά. Πόσο έξυπνο. Εδώ πρωταγωνιστές δεν είναι οι ηθοποιοί αλλά οι άνθρωποι που λειτουργούν στο παρασκήνιο, αναλαμβάνουν να τους κλείνουν δουλειές. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ένα κωμικό χαρμάνι γεμάτο παρεξηγήσεις, τηλεφωνήματα που άργησαν να γίνουν ή έγιναν νωρίς, δουλειές που κλείνουν μέσα από καταναγκασμούς, σεξ με λάθος ανθρώπους, σεξ (ξανά) που καταλήγει σε συγχωνεύσεις εταιρειών ή συμφωνίες επαγγελματικής συνεργασίας.

 
Το Call My Agent είναι μια αποτύπωση της ευχάριστης ντεκαντάνς που σταρ και οι ατζέντηδες του πρακτορείου ARK προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατό περισσότερες συμφωνίες προς όφελός τους, σε έναν κόσμο που σφύζει από ανταγωνισμό. Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα το 2015 μέσα από την δημόσια γαλλική τηλεοπτική συχνότητα France 2. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς παρουσιάστηκε τον Νοέμβρη του 2020. 
 
Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Andrea (Camille Cottin), μια λεσβία με πίστη στη ζωή και τις ικανότητές της να παίρνει αυτό που θέλει με κάθε τρόπο από τους πελάτες της, ο σχεδόν ανθρώπινος και εντελώς φιλόδοξος Mathias (Thibault de Montalembert), ο Gabriel (Grégory Montel) που κυκλοφορεί στο Παρίσι με το σκούτερ του αλλά έχει καλές επαφές στη σόου μπιζ (είναι εκείνος – τρίτη σεζόν – που του την έπεσε η Μόνικα Μπελούτσι) και η Camille (Fanny Sidney), που έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του ατζέντη, αφού πρώτα διεκδίκησε την προστασία του βετεράνου στη μπίζνα πατέρα της.

Στο Call My Agent συμμετέχει η αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά όπως τη μαθαίνουμε από την δεκαετία του 1980 στο σήμερα. Τα ονόματα είναι πολλά: Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Ζαν Ρενό, Μπεατρίς Νταλ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μόνικα Μπελούτσι, Κριστόφ Λαμπέρ, Ζιλιέτ Μπινός κ.α.

Ξεκίνησα να βλέπω την πρώτη σεζόν πρωί παραμονής πρωτοχρονιάς του 2019. Το μεσημέρι ξέχασα να φάω. Το απόγευμα, πριν το ντους για να πάω στο ρεβεγιόν, έβαλα το λαπτοπ στο μπάνιο για να μη χάσω επεισόδιο. Λίγο αργότερα, στο γιορτινό τραπέζι, ανυπομονούσα να πάω σπίτι για να δω τη συνέχεια. Αυτή η σειρά είναι εντελώς εθιστική. Στο λέω εκ πείρας.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία