Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«To πρώτο μας πάρτι» κάνει περιοδεία σ' όλη την Ελλάδα -Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τώρα και σε πανελλήνια περιοδεία!

Ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι, στα καλύτερά μας χρόνια!

Μια φαντασμαγορική μουσικό θεατρική  παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια, εκπληκτικές χορογραφίες και ένα μοναδικό μπαλέτο. 

 

Ο Μάκης Δελαπόρτας αφηγείται και ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι.

 

Τραγουδιστές - είδωλα μια ολόκληρης εποχής όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι, με την συμμετοχή του Δημήτρη Κοργιαλά και της Εβελίνας Νικόλιζα, ξαναζωντανεύουν το «Πρώτο μας Πάρτι» και την υπέροχη ατμόσφαιρα των 60ς και 70ς, τότε που κάποιο «Τρελοκόριτσο» με μίνι-ζιπ, έφερνε «Τρικυμία» στην καρδιά ενός «Καζανόβα» της εποχής! Κάποιοι το φώναζαν «Κορίτσι του Μάη», και κάποιοι άλλοι «Μπάμπολα»... Τι κι αν... «Είναι εννιά κι ακόμα περιμένει»; Εκείνος της λέει  «Κορίτσι στάσου να σου πω». Γι’ αυτό τον φωνάζουνε... «Τζίνι»….

 

Για πρώτη φορά λοιπόν, και σε πανελλήνια περιοδεία, συναντώνται επί σκηνής οι πιο αγαπημένες φωνές των δύο θρυλικών δεκαετιών σε τραγούδια που αγάπησαν όχι μόνο οι νέοι των ΄60 tees και ‘70 tees, αλλά και οι νέοι όλων των εποχών. Τραγούδια που δεν χαράχτηκαν ανεξίτηλα μόνο στα πυκνά αυλάκια των παλιών βινυλίων, αλλά και στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

 

Θα ακουστούν ακόμη τα τραγούδια: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «ο Αλέξης», «Σε συνάντησα στην πλαζ», «Mammy Blue», «Άνθρωπε αγάπα», «Τόσα καλοκαίρια», «Χαμένα όνειρα», «Ο τρόπος», «Ξαφνικά  μ΄ αγαπάς», «Το κορίτσι του φίλου μου», «Σαν ένα όνειρο», «I who have nothing», «Αγοράζω παλιά», «Αγόρι μου», «Μια σου λέξη», «A casa di Rene»,  «Τραμοντάνα»,  «Τζέκις Χαν» και πολλά άλλα….

 

...Κι ενώ χορεύαμε Beatles με ότι φιγούρα προλάβαμε να «ξεσηκώσουμε» από μια αμερικάνικη ταινία που είδαμε προχτές στο σινεμά, κάποιος έβαλε στο πικάπ, το «Destiny»... Παγώσαμε... Τα φώτα χαμήλωσαν... Μια κλεφτή, αναγνωριστική ματιά τριγύρω και βρεθήκαμε αγκαλιά να χορεύουμε μπλουζ, μ’ ένα ποτήρι βερμούτ στο χέρι κι ένα ελαφρύ τσιγαράκι στα κλεφτά. Νιώθαμε το κέντρο του κόσμου... αδιαφορώντας για το αυστηρό βλέμμα της μαμάς  της οικοδέσποινας που επιτηρούσε αμείλικτα μην τυχόν και κάποιο ζευγάρι ανταλλάξει φιλί. Ήμασταν το κέντρο του κόσμου. Λες κι ήταν... πεπρωμένο….

 

Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμη: 

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,  ΜΑΡΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΥ,  ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΚΑ, 

ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΙΚΟΥΡΤΗΣ,  ΗΛΙΑΣ ΞΕΝΟΣ,  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ.

 

Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας

Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου

Παραγωγός: Γιώργος Κοσμίδης

Παραγωγή: Chronos  Art Productions

Τιμές  Εισιτηρίων:   Προπώληση & Φοιτητές &  Άνεργοι:  13,00  €  &  Ταμείο: 15,00  € 

 

Link εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-proto-mas-party/

                                         

Προπώληση εισιτηρίων :    

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα:

 

Παραγωγή:  CHRONOS  ART  PRODUCTIONS   &    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    &    www.chronosart.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:    211 221 13 57   &   698 123 36 36   

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ -  ( έως  6/6/2017)

 

19/6/2017: ΒΟΛΟΣ - ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

21/6/2017: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

28/6/2017: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΕΑΚΕΙΟ

1/7/2017: ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΕΑΤΡΟ "ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ"

4/7/2017: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

5/7/2017: ΣΕΡΡΕΣ -ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΕΙ 

6/7/2017: ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΣΤΡΟ

11/7/2017: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ -ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

13/7/2017: ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

17/7/2017: ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

18/7/2017: ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

19/7/2017: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ "ΞΕΝΙΑ"

20/7/2017: ΖΑΚΥΝΘΟ -ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

22/7/2017: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

27/7/2017: ΤΡΙΠΟΛΗ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

28/7/2017 : ΑΙΓΙΟ -ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

29/7/2017: ΚΙΑΤΟ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ Α.Σ.Ο.

31/7/2017: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΣΤΡΟ

1/8/2017: ΤΗΝΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ

2/8/2017: ΣΥΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ "ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ"

4/8/2017: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ -ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΑΛΕΞ "

9/8/2017: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ"

12/8/2017: ΧΑΝΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

13/8/2017: ΡΕΘΥΜΝΟ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΖΑ (ΛΟΦΟΣ)

17/8/2017: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ

28/8/2017: ΛΑΡΙΣΑ - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

29/8/2017: ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

4/9/2017: ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία