Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Πόσο μου λείπεις»: Μια υπέροχη μπαλάντα από την Ελένη Λαγού μόλις κυκλοφόρησε

Το "Πόσο μου λείπεις" είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι της Ελένης Λαγού και κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον Μετρονόμο. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ίδια ενώ την ενορχήστρωση και παραγωγή ανέλαβε η Εύα Λουκάτου. Η ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου έγιναν στο Melissa Music Lab. 

 eleni lagou
Βιογραφικό
Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Απριλίου του 1994 και μεγάλωσε στην Εύβοια. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική σπουδάζοντας κλασική κιθάρα. Από το 2018 συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική στο Σύγχρονο Τραγούδι και Θεωρία της Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Από τα 18 της ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι συμμετέχοντας σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, όπως προσωπικά της project παρουσιάζοντας διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια, και opening acts σε εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών (Ηρώ, Ντο Δίεση).

Τον Μάρτιο του 2019 συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 fm με δύο δικά της τραγούδια σε μουσική και στίχους τα "Απόψε" και "Εσύ πουθενά".

Τον Μάρτιο του 2020 συμμετείχε στη ραδιοφωνική συναυλία του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 με αφορμή τη δράση του "Πρώτη Ακρόαση" (1η φάση), με το τραγούδι της "Κύματα" σε δική της μουσική και στίχους. Για τη συναυλία αυτή επιλέχθηκαν 14 τραγούδια από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Δεύτερου Προγράμματος, ενορχηστρώθηκαν από τον Αχιλλέα Γουάστωρ και παίχτηκαν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2020 και διαδόθηκε ζωντανά από το Studio C του ραδιομεγάρου.

Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Απριλίου του 1994 και μεγάλωσε στην Εύβοια. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική σπουδάζοντας κλασική κιθάρα. Από το 2018 συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική στο Σύγχρονο Τραγούδι και Θεωρία της Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. 

Από τα 18 της ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι συμμετέχοντας σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, όπως προσωπικά της project παρουσιάζοντας διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια, και opening acts σε εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών (Ηρώ, Ντο Δίεση).

Τον Μάρτιο του 2019 συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 fm με δύο δικά της τραγούδια σε μουσική και στίχους τα Απόψε και Εσύ πουθενά.

Τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς συμμετείχε στη ραδιοφωνική συναυλία του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 με αφορμή τη δράση του Πρώτη Ακρόαση (1η φάση), με το τραγούδι της Κύματα σε δική της μουσική καιτρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2020 και διαδώθηκε ζωντανά από το Studio C του ραδιομεγάρου.

Πολυμέσα

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία