Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Το φανταστικό ζαχαροπλαστείο της Μόλλυ Ρόουζ»: Το πρώτο βιβλίο της σειράς παραμυθιών κυκλοφορεί!

‘’ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΛΛΥ ΡΟΟΥΖ’’

!

Της Πόλλυς Αντωνιάδη

Εικονογράφηση Ιουστίνη Γιαννακοπούλου

‘’Κανείς δε θα μπορούσε να διακρίνει τα μικροσκοπικά φωτάκια που είχαν μαζευτεί γύρω από τα παράθυρα του δεντρόσπιτου, αλλά ακόμη κι αν κάποιος τα έβλεπε, θα ξεγελιόταν ότι ήταν πυγολαμπίδες.

Ομως η γιαγιά της Μόλλυ ήξερε, ότι οι αγαπημένοι της φίλοι είχαν έρθει κοντά άλλη μια φορά, για να ακούσουν τις ιστορίες της.

Ετσι, δυνάμωσε λίγο τη φωνή της, όταν ξεκίνησε να διηγείται ένα ακόμη παραμύθι στην εγγονούλα της, για να μπορούν να ακούν καλά, όλοι…’’

 

POLLY ANTONIADI PHOTO

ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάποια χρόνια πριν, υπήρχε ένα πανέμορφο ζαχαροπλαστείο, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. ‘Ισως και να πρόκειται για παραμύθι, αλλά λέγεται ότι η ιδιοκτήτριά του, η μικρή Μόλλυ Ρόουζ, ήταν νεράιδα ή είχε κάποια σχέση με το μαγικό κόσμο του δάσους. Το ζαχαροπλαστείο της πάντως έγινε ξακουστό, τόσο στον αληθινό κόσμο, όσο και σ´ εκείνον της φαντασίας, μα όχι μόνο για την καταπληκτική γεύση των γλυκών.

Ο μύθος λέει ότι οι άνθρωποι γίνονταν πιο χαρούμενοι από την πρώτη στιγμή, που περνούσαν την πόρτα αυτού του μικροσκοπικού μαγαζιού…

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε δώδεκα παραμύθια που συνοδεύονται από συνταγές και δημιουργικές ιδέες για όλες τις εποχές του χρόνου!

Είναι οι γλυκές ιστορίες που ξετυλίχθηκαν στο μαγικό ζαχαροπλαστείο της Μόλλυ Ρόουζ, όπως μεταφέρθηκαν στο χρόνο μέσα από τις υπέροχες μυρωδιές των αμέτρητων κέικ που ψήθηκαν στους φούρνους του και στα χαμόγελα των παιδιών που δοκίμασαν τις λιχουδιές του!

Η Πόλλυ Αντωνιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε στη διαφήμιση αλλά η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο Λονδίνο και στην ακαδημία της Peggy Porschen ! Αφού ίδρυσε μια επιτυχημένη αλυσίδα cake shops στην Ελλάδα μετέφερε την επιχείρηση στο Λονδίνο, πρώτα στο Covent Garden και μετά στο South Kensington.

Μέσα από εμπειρίες, διαδρομές, όνειρα και αναμνήσεις γεννήθηκε η Μόλλυ Ρόουζ…. σαν παραμύθι !

Το φανταστικό ζαχαροπλαστείο της Μόλλυ Ρόουζ” κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω e-mail στο molly@mollyrosebakery.co.uk

Ακολουθήστε τη Μόλλυ Ρόουζ στα social media

https://www.instagram.com/molly_rose_fairytale

https://www.facebook.com/Molly-Rose-Fairytale-104554821430028