Τελευταία Νέα
Μια διαφορετική επιθεώρηση που θέλουμε να δούμε έρχεται στο Βεάκειο! Νέα οντισιόν από το Εθνικό Θέατρο Κάνουμε #Restart με 10.000 δράσεις εθελοντισμού «Πλατεία Θεάτρου»: 10 ελληνικά έργα παρουσιάζονται από τον Αθήνα 9.84! Απόψε το Β' μέρος της εκπομπής «Υστερόγραφο» αφιερωμένο στον Λευτέρη Βογιατζή Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει on demand «Τα γεγονότα» Τέλος ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Σ.Ε.Η «Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα»: Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο Κλειστές αίθουσες – Ανοιχτό θέατρο: Live stream συζήτηση για την «επόμενη μέρα», στο YouTube του ΔΠΘ Μαρίλη Μαργωμένου «Το θηρίο βγήκε βόλτα» – Συνέντευξη με αφορμή ένα ιδιότυπο αστυνομικό μυθιστόρημα «Παγκάκι»: Ο μονόλογος του Σπύρου Μπιμπίλα στις οθόνες μας «Το χρυσό Αρισμαρί» έρχεται στις οθόνες μας για 4 προβολές Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης Πέθανε ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος Η εκπομπή «Υστερόγραφο» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο θεατράνθρωπο Λευτέρη Βογιατζή
 

«Καλύτερα Γίνεται»: Μια ατζέντα για το 2021 που θα σας γεμίσει αισιοδοξία

Το 2020 φεύγει και μας αφήνει σε παγκόσμιο επίπεδο με πολλούς φόβους, πληγές και απώλειες. Τη νέα χρονιά όλοι μας ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Τι πιο θετικό λοιπόν από ένα ημερολόγιο- ατζέντα με τίτλο: "Καλύτερα γίνεται" που  προκαλεί τον αναγνώστη να το αποκτήσει με την ελπίδα ότι διαβάζοντας το  κάθε μέρα του νέου έτους αυτή τη φράση θα λειτουργήσει σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. 

Το ημερολόγιο της Νάνσυ Μαλλέρου δεν δίνει μια υπόσχεση αισιοδοξίας μόνο στο τίτλο του αλλά προκαλεί τον αναγνώστη σ' ένα διαφορετικό challenge κάθε μήνα, δίνοντάς του παράλληλα και κάποια πρακτικά εφόδια. Για παράδειγμα ο Ιανουάριος, ως ο πρώτος μήνας του χρόνου στοχεύει σε μια νέα προοπτική!Η Νάνσυ Μαλλέρου μάλιστα δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία για μια μίνι ανασκόπηση με κάποιες ερωτήσεις για περεταίρω εσωτερική αναζήτηση. 
 
Παράλληλα σε κάθε σελίδα υπάρχει και ένα μότο αισιοδοξίας. "Μην ακούτε αυτούς που σας λένε ότι κάτι δεν γίνεται. Απλώς δεν έχετε βρει ακόμη τον τρόπο". 
 
Κρατώντας το λοιπόν στα χέρια σας είναι σαν να δίνετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι το 2021 θα είναι πράγματι καλύτερο. 
 
Έξτρα tip: Το ημερολόγιο δίνει τον αναγκαίο χώρο για σημειώσεις σ' όλους εμάς που επιμένουμε παραδοσιακά και σημειώνουμε ακόμα εκεί τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μας και όχι στην ατζέντα του κινητού μας τηλεφώνου. 
 
Από την εισαγωγή του βιβλίου: 
 
“Αν ένα πράγμα μάς έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα με τους άλλους.
 
Αυτό είναι εσωκεντρισμός!
 
Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους.
 
Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν «αβεβαιότητα». Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη.
 
Γι’ αυτό σχεδίασα το φετινό ημερολόγιο σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης. Κάθε μήνας είναι ένα έναυσμα για να διευρύνετε το πνεύμα σας, να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να ακονίσετε την ενεργητικότητά σας και να ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε μια ζωή που αξίζει να τη ζείτε!
 
Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα…
 
Καλύτερα Γίνεται
 
Δρ Νάνσυ Μαλλέρου”

popolaros banner

popolaros banner

anixnos250x300

Video

Μπορείτε να τα αποκτήσετε μ' ένα κλικ στην πόρτα σας στο  https://radshop.gr/

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία