Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μάρω Παπαδοπούλου μας ανοίγει το καμαρίνι της

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου. 
Φυσικά όλα τα καλλυντικά, μακιγιάζ, ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια, τσιμπιδάκια, κρέμες, καραμέλες για το λαιμό, τσάγια, καμιά σοκολάτα για δύναμη, ταπεράκι με φαγητό ενίοτε. κλπ. Το κείμενο. Ρούχα για το ζέσταμα. Μουσική που ακούω από το κινητό. Μια ζωγραφιά του γιού μου.
 
AnneSexton 314
Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ. 
Δημοτικό θέατρο Πάτρας, (αυτό του ισογείου). Παράσταση «Πλούτος». Μια αρχοντιά. Και τον υπέροχο Τάκη Βούτο, που χωρίς να του το ζητήσω, με περίμενε με το κάθε κουστούμι για την αλλαγή, το νερό για να βρέξω το στόμα μου, και όλα τα props στη θέση τους. 
 
Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. 
Της κυρίας Κατερίνας Χέλμη στο θέατρο Σταθμός. «Πατρίδα Τώρα». Το μεταμόρφωσε, με αντικείμενα, κεράκια, εικόνες, λουλούδια. Το έκανε μαγικό και κάπως ιερό…
 
Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι. 
Τα γέλια μας με τις Eύα Κεχαγιά, Πολυξένη Ακλίδη, Βασιλική Κυπραίου, στο καμαρίνι του θεάτρου Πορεία. «Δάφνης και Χλόη» 2006-07.
 
Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου. 
Αν είμαι μόνη μια βαθιά ανάσα και ένα πλατύ χαμόγελο. Αν είμαι με άλλους, αγκαλιές!
 

AnneSexton 402

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν» σε σκηνοθεσία Τ. Γκραουζίνις η οποία παρουσιάστηκε από το 2010 ως το 2015 σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ηθοποιός Μάρω Παπαδοπούλου επιστρέφει στο θεατρικό περιβάλλον του μονολόγου ερμηνεύοντας τη θρυλική Αμερικανή ποιήτρια Anne Sexton.

Πρεμιέρα 16 Φεβρουαρίου

FAUST THEATER:Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Μοναστηράκι
 
 

Πολυμέσα