Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Νερό, υγρά μαντιλάκια, τσιμπιδάκια, λακ όπως και λίγη μαύρη σοκολάτα για ενέργεια!

Πιο όμορφο καμαρίνι που είχα ποτέ.

Στη Νέα Υόρκη, είχα κάποια στιγμή ένα δικό μου καμαρίνι, υπέροχα μεγάλο, που ήταν όμως γεμάτο με πράγματα. Το άδειασα, το σκούπισα, το καθάρισα, μέχρι και φορητό καλοριφέρ έφερα από το σπίτι μου θυμάμαι, γιατί ήταν χειμωνας και έκανε πολύ κρύο ακόμα στην πόλη και στο θέατρο. Μετά το ένιωθα πραγματικά σαν το βασιλικό μου διαμέρισμα, ιερός τόπος δημιουργικής συγκέντρωσης! (γέλια)

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Δεν ξέρω! Αυτό που γνωρίζω, πάντως, είναι ότι το πιο «ζεστό» καμαρίνι είναι αυτό στο οποίο λαχταράς να πας γιατί η συγκεκριμένη συνεργασία σε γεμιζει χαρά, έμπνευση και αίσθημα δημιουργίας.

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Από την παράσταση μας τώρα στο Θέατρο 104, με τον Βαγγέλη Σαλευρή και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, μέσα σε κλίμα παρέας… το έργο για μας ξεκινά πολύ πριν ανέβουμε στη σκηνή. Η χημεία μας είναι ευτυχής εντός και εκτός σανιδιού!

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου.

Σκέφτομαι από πού έρχομαι, πού πάω και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλω πιο πολύ στη συγκεκριμένη σκηνή! Μετά ας παίξουμε… κι ο Θεός μαζί μας (γέλια)

i zoi mou stin texni

Η Φιόνα Γεωργιάδη πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Βαγγέλη Σαλευρή στην κωμωδία του Andrew Cowie "Η ζωή μου στην τέχνη", που παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο 104. 

250x300 knives

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία