Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 
Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου. 
Στο καμαρίνι μου αυτή τη φορά υπάρχει ένα πλεκτό δεινοσαυράκι που μου το έχουν χαρίσει για καλή τύχη. Είναι ο Ρούδης. Από το δεινοσαυρούδης.
 
 
sofiana theofanous 3 texnes plus
 
Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ. 
α)Ως χώρο 
Για συναισθηματικούς λόγους θα πω της Νέας Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου. Αν και ωραία να μην είναι τα καμαρίνια ή λειτουργικά, πάντα βρίσκεται ένας τρόπος να τα κάνεις βολικά και οικεία.
 
β) Με ποιους συναδέλφους. 
Επειδή δεν νιώθω καθόλου ατυχής σε αυτό, θυμάμαι μόνο τη μία φορά που δεν ήταν καθόλου ευτυχής. Το φετινό καμαρίνι πάντως έχει την αγάπη μου. Και των αντρών και των γυναικών είναι μέσα στο γέλιο και την καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που τους βλέπω κάθε φορά, μου φτιάχνουν τη διάθεση
 
Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. 
Τα πιο ωραία καμαρίνια που έχω δει είναι τα δωμάτια των παιδιών των φίλων μου. Ειδικά των κοριτσιών είναι σαν να μπαίνεις σε άλλο κόσμο. Είναι ευφάνταστα, ακατάστατα και γεμάτα χρώμα με διάφορες εκπλήξεις στις γωνίες.
 
sofiana theofanous 2 texnes plus
 
Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι. 
Τα γενέθλια που μου έκαναν οι συνάδελφοι στην παράσταση «Παραμύθι δίχως όνομα» στο Εθνικό πριν χρόνια. Τούρτα και δώρο ένα ποδήλατο που με είχαν ακούσει να το θέλω. Καταπληκτικό.
 
Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου. 
Βάζω πάντα τα ρούχα μου σε συγκεκριμένη κρεμάστρα. Δεν έχω ιδέα γιατί. Μια ροζ είναι. Μάλλον μου αρέσει το χρώμα.
 
Η Σοφιάννα Θεοφάνους παίζει στην παράσταση η «Φαλακρή Τραγουδίστρια», το πιο γνωστό θεατρικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο που σηματοδοτεί την έναρξη του Θεάτρου του Παραλόγου και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Oδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ξανθοπουλίδου. Στην παράσταση παίζουν επίσης οι: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Φαίη Ξυλά, Ευγενία Αποστόλου, Σωκράτης Πατσίκας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία