Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Βασιλική Κυπραίου μας ανοίγει το καμαρίνι της

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.
 
 Νερό. Μια ζωγραφιά της κόρης μου.
vasiliki kypraiou kamarini
 
Το πιο όμορφο καμαρίνι που είχα ποτέ.
 
Ο χώρος μου ορίζεται από τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα σε αυτόν. Οπότε το πιο ωραίο καμαρίνι αυτό που μοιράστηκα με την όμορφη Τζωρτζίνα Τάτση στο “Σαλόνι των Ξένων”.Μόνο αγάπη.
 
 Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
 
Όλα τα αυτοσχέδια -φανταστικά καμαρίνια που στήνονται έξω από τα πραγματικά. Συχνά κάτω από τον ουρανό. Ένα καθρεφτάκι κρεμασμένο σε ένα δέντρο. Μια πέτρα για να κάθεσαι.
 
Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.
 
Στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Διπλωματικές εξετάσεις. Ακατέργαστα όνειρα. Αγωνία. Φόρα σχεδόν εφηβική .Όλα πολύ.
 
 Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου.
 
Στρίβω ένα τσιγάρο για μετά. Κοιτάζω τη ζωγραφιά της Χαράς.Χαμογελάω.
 

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον θεατρικό μονόλογος «HIV», ο οποίος  έπειτα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Expedition Metropolis (Βερολίνο, Μάιος 2019) -οι οποίες κέρδισαν ελληνικό και γερμανικό κοινό, έρχεται στη χώρα μας για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων: στις 9,10, 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Faust (Αθήνα) και στις 11,12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Act (Πάτρα).

Ο Θανάσης Τριαρίδης και η Έλενα Σωκράτους, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο Lebensraum, συναντώνται ξανά στον θεατρικό μονόλογο «HIV», ο οποίος αφηγείται την ιστορία της Επίφανι Γκούντμαν, της Νιγηριανής εργαζόμενης στο σεξ, που υπήρξε θύμα εμπορίας ανθρώπων, διαπομπεύθηκε για «λόγους Δημόσιας Υγείας» και τελικά αυτοκτόνησε στην Αθήνα.