Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Ασπασία Κοκόση μας μας ανοίγει το καμαρίνι της

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Δεν έχω κάποιο αγαπημένο αντικείμενο που να έχω πάντα μαζί μου στο καμαρίνι,ίσως γιατί πια τα περισσότερα θέατρα φιλοξενούν πολλές παραστάσεις και το καμαρίνι είναι κοινό για όλους! Οπότε αναγκαστικά παίρνω μαζί μου τα απαραίτητα,καλλυντικά και καφέ.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ.

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ ήταν στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση (Βασικά με λεν Θανάση), ενώ ακόμα ήμουν μαθήτρια στη σχολή. Το θέατρο και ο χώρος ήταν ολοκαίνουριος, ήταν πεντακάθαρα, είχε αρκετό χώρο και το κυριότερο, ήταν το πρώτο μου καμαρίνι. Ένιωθα ως πρωτοεμφανιζόμενη μεγάλη θαλπωρή ενώ ετοιμαζόμουν εκεί! Όταν είσαι στην αρχή του ονείρου σου όλα τα βλέπεις φανταστικά! Έχουν υπάρξει μετέπειτα και ωραιότερα αντικειμενικά καμαρίνια αλλά εγώ αυτό έχω κρατημένο στη μνήμη μου.

   kokosi kamarinii

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Τρελαίνομαι για τα καμαρίνια της Επιδαύρου! Όχι γιατί είναι τα πιο ωραία αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να με φιλοξενούσε ένα για 2 παραστάσεις.

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Στο παλιό θέατρο 104 στην Καλλιδρομίου, με την παράσταση (Ένα μάτσο βιόλες) του Παναγιώτη Παναγόπουλου συνυπήρχαμε σε ένα καμαρίνι 5τμ, 10 γυναίκες και ο Παναγιώτης. Απίστευτα γέλια, πλάκες, γκάφες, πειράγματα μεταξύ μας, κάποιες άλλαζαν στη βεράντα, κάποιες στη σκάλα ακόμα και στη ταράτσα! Δεν τσακωθήκαμε ούτε μια φορά, ήμασταν κ είμαστε πολύ αγαπημένοι! Σπάνιο…

 kokosi 2 texnes plus

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου

Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν φύγω από το καμαρίνι, είναι να κοιταχθώ στον καθρέφτη για να δώ αν είμαι εντάξει.Τελευταίο τσεκ και ……φύγαμε για παράσταση!

Η Ασπασία Κοκόση πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Κενή Διαθήκη» στο Θέατρο ΠΚ, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία