Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Κάτι σαν κήπος» μία θεατρική παράσταση για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών

Θέατρο από την αρχή!

 

«Κάτι σαν κήπος»

μία θεατρική παράσταση με μουσική και χορό

για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών

 

«Κάτι σαν κήπος» είναι η καινούργια παραγωγή της ομάδα Αrtika (www.artika.co) που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου στο θέατρο 104 στο Γκάζι και θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 12:00μ.μ.

Η ομάδα artika εδώ και δέκα χρόνια ασχολείται με την παραγωγή παραστάσεων βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.  Μετά την τετράχρονη επιτυχία της παράστασης «Καληνύχτα μέρα», επιστρέφει με την παράσταση  «Κάτι σαν κήπος» για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών και έχει διάρκεια 30 λεπτών. Η Ιδέα αλλά και η σκηνοθεσία είναι της Μαριλένας Τριανταφυλλίδου.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Κλεονίκη Καραχάλιου και Βασίλης Καζης.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρωί. Ντριν ντριν ντριν ντριν! Ξύπνα!

Η μέρα ξεκινάει μέσα σε έναν κήπο, ένα κήπο που δημιουργείται, γεννιέται, ζωντανεύει με τη δύναμη της φαντασίας!

Να πλυθώ! Άκου πώς κάνει ο ήχος του νερού όταν πέφτει πάνω μου! Κοίτα, ένα σύννεφο, άσπρο σα μαξιλάρι. Πόσο θα ‘θελα να το πιάσω!

Ένας κήπος γεμάτος μεταμορφώσεις, η βροχή που γίνεται ποτάμι, το ξύλο που γίνεται καράβι, το φύλλο που γίνεται πιάτο, το χώμα που γίνεται πύργος.

Ώρα για φαγητό! Και μετά;

Η παράσταση τελειώνει αλλά η ιστορία συνεχίζεται, από το θέατρο στη ζωή, όλοι μαζί γύρω από τη σκηνή κι έπειτα στη ζωή του καθενός.

 

Στοιχεία παράστασης:

Ιδέα - Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου

Σκηνικά: Νατάσα Ευσταθιάδη

Κοστούμια: Όλγα Ευαγγελίδου

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Παίζουν:  Κλεονίκη Καραχάλιου , Βασίλης Καζής.

Οργάνωση παραγωγής: Ράνια Ψημένου.

 

Διάρκεια παράστασης: 

30΄+ 10’ μετά την παράσταση όπου το φανταστικό συναντάει την πραγματικότητα.

 

Τόπος:

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41., τηλ. 210 3455020.

 

Τιμές εισιτηρίων:  10 € κανονικό – 8 € για  γκρουπ άνω των 10, φοιτητικό, άνω των 65 – 6 € για ανέργους

 

Παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο στις 12.00μμ, από τις 14 Ιανουαρίου 2017 και για τα σχολεία καθημερινά στο θέατρο ή στο χώρο σας.

 

Οργάνωση παραστάσεων για σχολεία 6973984420.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί!

 

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία