Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Βυθός» της Ναταλίας Κατσού στο Αγγέλων Βήμα

Παραστάσεων συνέχεια για το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου, που διοργανώνει και φέτος στο «Αγγέλων Βήμα» η καλλιτεχνική διευθύντριά του, Λεία Βιτάλη.

Από τις 24 Απριλίου, θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο έργο της συγγραφέας – σκηνοθέτιδας Ναταλίας Κατσού, «Βυθός». Πρόκειται για ένα έργο που αφορά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της φωτορεπόρτερ Λυδίας, η οποία μόλις είχε ξεκινήσει το φωτορεπορτάζ της στη Μέση Ανατολή. Ακολουθείται από αλλοπρόσαλλες επιστολές οι οποίες αναστατώνουν την αδελφή της Στέλλα και τον σύζυγό της Παύλο. Τη στιγμή που οι δυο τους, τρομοκρατημένοι για την τύχη της, προσπαθούν να τις αποκρυπτογραφήσουν, στην άλλη άκρη της πόλης, ο γενικός διευθυντής της μεγαλύτερης βιοτεχνίας ενδυμάτων, ο Κίμων, εμπιστεύεται στην καινούρια γραμματέα του, την παράξενη Μανόλια, το κλείσιμο μιας υψηλής συμφωνίας με ξένους επενδυτές. Καθώς όμως μπλέκεται μαζί της σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, θα αναδυθεί ένα ηλεκτροφόρο μυστικό που ενώνει τους 4 ανθρώπους και που ο Κίμωνας πίστευε πως έχει θαφτεί στον σκοτεινό βυθό.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από τις υποθέσεις παράνομης παιδικής εργασίας σε εν πλω εγκαταστάσεις επί των διεθνών υδάτων, κι ο άξονας περιστρέφεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας φωτορεπόρτερ που ενώνει τους τέσσερις χαρακτήρες και τους εξαναγκάζει να αντιμετωπίσουν σκληρά κι απωθημένα μυστικά.

Η συγγραφέας και σκηνοθέτις Ναταλία Κατσού, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, μετά την έκδοση του θεατρικού της έργου «Σπαράγγια με φτερά» (εκδ. Βακχικόν) και τη σκηνοθετική της επιτυχία με την tango-opera Maria de Buenos Aires του Astor Piazzolla στο Grimeborn Festival του Λονδίνου (Operaview, Αύγουστος 2016), επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούριο θεατρικό της έργο «ΒΥΘΟΣ».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφέας: Ναταλία Κατσού

Σκηνοθεσία: Ναταλία Κατσού 

Σκηνικά / Κοστούμια: Μάιρα Βαζαίου 

Φωτισμοί / Βίντεο: Γιάννης Κατσαρής 

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου 

Διδασκαλία προφοράς: Βασίλης Κουκαλάνι 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Γεωργιάδου 

Βοηθός Σκηνογραφίας: Λευκή Δεριζιώτη 

Διεύθυνση Σκηνής: Δέσποινα Βαλανά

Φωτογραφίες: Γιάννης Κατσαρης 

Πρωταγωνιστούν: 

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ελισάβετ Γιαννακού, Αργύρης Γκαγκάνης, Ιλιάνα Παζαρζή

 

Παραστάσεις: κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20.00

Από 24 Απριλίου έως 30 Μαΐου 2017

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65), 5 ευρώ (ατέλειες)

 

INFO

ΘΕΑΤΡΟ «ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ»

Σατωβριάνδου 36, Στάση μετρό Ομόνοια

Τηλ. 210 52 42 211

3ο Φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου 21ου αιώνα

Καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ: Λεία Βιτάλη

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία