Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιχτή Ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή περίοδο 2017-2018, πρόκειται να παρουσιάσει το έργο Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, σε σκηνοθεσία Κορίνας Βασιλειάδου & Χάρη Πεχλιβανίδη και οργανώνει

Ανοιχτή Ακρόαση, στις 15 και 16 Μαΐου 2017.

Καλούνται, επαγγελματίες γυναίκες ηθοποιοί, όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017, ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ.

Όσες θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες, βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται α) να είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής, β) να είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής , ή γ) να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.