Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Καταγγελία για προσλήψεις απεργοσπαστών στο Εθνικό Θέατρο

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καταγγέλει την αντιδεοντολογική και απαράδεκτη, όπως λέει πράξη της Διοίκησης του Εθνικού Θεάτρου, να προβεί σε προσλήψεις απεργοσπαστών με σκοπό να παρεμποδίσει την απεργιακή κινητοποίηση των εργατών και των οδηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:    

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος θεωρεί αντιδεοντολογική και απαράδεκτη την πράξη της Διοίκησης του Εθνικού Θεάτρου, του πρώτου  πολιτιστικού οργανισμού της χώρας, να προβεί σε προσλήψεις απεργοσπαστών με σκοπό να παρεμποδίσει την απεργιακή κινητοποίηση των εργατών και των οδηγών.  Το Εθνικό Θέατρο στην πρωτοπορία της εφαρμογής των μνημονίων.  Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει τις ενέργειες της Διοίκησης του Εθνικού Θεάτρου που προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να εμποδίσει το νόμιμο δικαίωμα των εργαζομένων στον συνδικαλιστικό αγώνα.   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου και εκφράζει την αλληλεγγύη της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για την υπεράσπιση της νομιμότητας και του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην απεργία.   Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει απλώς θεατής. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Α.  

Αθήνα 19/6/2017

 

tp250X300PAGAKI

anixnos250x300

warplanes250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία