Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετεί άπαιχτο Κατσικονούρη

 Ένα κουαρτέτο ηθοποιών σε μια σπαρταριστή ιστορία. Το καμ μπακ, η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη, ανεβαίνει  στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις  2 Δεκεμβρίου με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης  «ξετυλίγουν» την «κωμωδία της μνήμης», η οποία  φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!

 Λίγα λόγια για το έργo

Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. 

Η περιπέτεια ξεκινά όταν  το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα, η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή  βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

Συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης

Make up Artist: Ειρήνη Λεγκασμί

Φωτογραφίες: Στέφανος Κυριακόπουλος

Video Art: Δημήτρης Ασημάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

Γραφείο Τύπου παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης, Ιωάννα Δουρή

 

Σύμβουλος Επικοινωνίας: Αγλαΐα Παγώνα

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μίνα Αδαμάκη 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ιωάννης Παπαζήσης 

Χάρης Τζωρτζάκης

Παραγωγή: Art Station – Art Team Metamorphosis

Πληροφορίες:

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579

Ημερομηνίες παραστάσεων: Από Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 έως την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:00. 

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, Μειωμένη τιμή 12€, Ειδική τιμή 10€

 

Προπώληση εισιτηρίων: 

• Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση, τηλ. 210 3418579 και στο www.mcf.gr

• Αγορά με πιστωτική κάρτα: Τηλεφωνικά στο 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr.

• Εισιτήρια προπωλούνται επίσης και στα παρακάτω σημεία:

• Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου),

Ώρες  λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00

• Καταστήματα Forthnet

• Viva.gr

• Seretis travel Πανεπιστημίου

 

 

*******

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00-22:00. Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται με 2,5€ για χρήση του parking από τh 10:00 έως 01:00. Από τις 01:01πμ θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.  

 

 

 

 

 

 

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία