Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SLIDER2019

 

Παράταση παίρνει λόγω επιτυχίας ο μονόλογος «Κόλχαας» με τον Νίκο Αλεξίου

O καθηλωτικός μονόλογος παρουσιάζεται για 7η συνεχή χρονιά. Το έργο βασίζεται στην διασημότερη νουβέλα του Κλάιστ, από τα σημαντικότερα κείμενα της γερμανικής λογοτεχνίας.

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Μιχαήλ Κόλχαας, φιλήσυχου και νομοταγή έμπορου αλόγων, που πέφτει θύμα αδικίας από κάποιον άρχοντα της χώρας. Όταν αποτυγχάνει να βρει το δίκιο του μέσω της δικαστικής οδού τυφλώνεται από οργή και αποφασίζει μόνος του, με τσεκούρι και φωτιά, να διεκδικήσει εκείνα που του στέρησαν. Έτσι ρίχνεται σε μια αιματηρή και ζοφερή μάχη ενάντια σε όσους θεωρεί πως τον αδίκησαν. Μια μάχη που δεν αργεί να στραφεί αδιάκριτα και μανιασμένα σε όποιον τύχει να βρεθεί στον δρόμο του...Και τότε, έρχεται η στιγμή που ο Κόλχαας αντιλαμβάνεται την ευθύνη των πράξεών του. Της δικής του, προσωπικής ευθύνης. Και συνειδητοποιεί με τρόμο πως όταν η εκδίκηση ξεκινήσει, το ταξίδι δεν έχει πλέον επιστροφή. Και πως οφείλει να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του, όσο υψηλό και αν είναι, προκειμένου να συμφιλιώσει την καρδιά με την λογική, τα προσωπικά του πιστεύω με το δίκαιο της Πολιτείας, με έναν τρόπο όμως που διαφυλάσσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια του, αποκαθιστώντας την θέση του μέσα στην τάξη του Κόσμου.

 

Info

Μετάφραση, Δραματουργική επεξεργασία, Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Νίκος Αλεξίου

 

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10 ευρώ, Φοιτητικό, Άνεργοι, κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών: 8 ευρώ, Ατέλειες: 5 ευρώ

Ημέρες / Ωρες:

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 στις 9 μ.μ.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 στις 9 μ.μ.

 

Προκράτηση θέσεων στο: 210 6453330

Studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134

www.studiomavromihali.gr

Photo Credits: George Loverdos

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Please enter youtube id.

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία