Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Φαραντούρη, Βασιλόπουλος και Μαυρουδής στις «Συνδέσεις» της Τουμπανάκη

Η παράσταση – πρόταση της Αγγελικής Τουμπανάκη που συζητήθηκε μέσα στο 2017, θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τρεις Τετάρτες, φιλοξενώντας τρεις σημαντικούς καλλιτέχνες.
Σε αυτό τον κύκλο των ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, η Αγγελική Τουμπανάκη έχει την χαρά και την τιμή να συμπράττει με την εμβληματική τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη (Τετάρτη 21 Μαρτίου), τον ξεχωριστό σολίστα του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο (Τετάρτη 28 Μαρτίου) και τον σημαντικό συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή (Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου), σε μια διαδρομή με τραγούδια - ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας, με ανοιχτούς ορίζοντες στη διάδραση και την ελευθερία της μουσικής έκφρασης.
Η Αγγελική Τουμπανάκη με τους συνεργάτες της, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, και το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα “Terra Voce”, δημιουργούν ένα σύγχρονο, πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες, αυτοσχεδιασμούς και συνθέσεις-συνδέσεις διαφορετικών χωροχρόνων. Την ίδια στιγμή αναπτύσσεται μια διαδραστική συνύπαρξη του ήχου και της εικόνας, σχήμα με τον πολυβραβευμένο σκιτσογράφο Soloup να ιχνογραφεί τις ιστορίες των τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο. 
Η Αγγελική Τουμπανάκη μας προσκαλεί σε τρεις παραστάσεις με εκλεκτούς καλεσμένους, συνδέοντας βιωματικά το παρελθόν με το τώρα, το προσωπικό με το όλον, τον πειραματισμό και την επικοινωνία πέρα από σύνορα και νόρμες.
 
Επιμέλεια Προγράμματος : Όλγα Λασκαράτου
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Καρυώτης
 
Αγγελική Τουμπανάκη | «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ»
Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
Στάθης Άννινος: πιάνο 
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads, loops
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops
&
πολυφωνικό σχήμα “Terra Voce” 
Live drawing :  Soloúp
 
Τετάρτη 21 Μαρτίου | Μαρία Φαραντούρη – φωνή
Τετάρτη 28 Μαρτίου | Θανάσης Βασιλόπουλος – κλαρίνο
Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου | Νότης Μαυρουδής – κιθάρα
 
Συμπαραγωγή: Artway – Τεχνότροπον & Red Μoonlight Productions

 

Πληροφορίες
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579
Facebook: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Michael Cacoyannis Foundation
Twitter: @MCF_MCacoyannis
Instagram: @mcf.gr | Hashtag: #MCF
Youtube: MCacoyannisF
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη 21 Μαρτίου/ Τετάρτη 28 Μαρτίου/ Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, στις 21:00, στο Θέατρο του ΙΜΚ.
 
Τιμή εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 16 ευρώ, Μειωμένη τιμή 13 ευρώ
 
Προπώληση εισιτηρίων: 
Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση, τηλ. 210 3418579 και στο www.mcf.gr
Αγορά με πιστωτική κάρτα: Τηλεφωνικά στο 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr.
Εισιτήρια προπωλούνται επίσης και στα παρακάτω σημεία:
Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου),
Ώρες  λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00
Καταστήματα Forthnet

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία