Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνικό Θέατρο: Ακρόαση για παιδική παράσταση

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες της παιδικής παράστασης που θα ανέβει τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 σε σκηνοθεσία  Σοφίας Βγενοπούλου αναζητά ερμηνευτές και συγκεκριμένα: γυναίκες και άντρες ηλικίας 25-40 ετών επαγγελματίες ηθοποιούς

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.  Όσοι κληθούν θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι και ένα μονόλογο της επιλογής τους.

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δυο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) από την Τετάρτη 14/3/18 μέχρι και την Κυριακή 25/3/18:

  • ηλεκτρονικά στο emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με την ένδειξη στο θέμα του email«ΑΚΡΟΑΣΗ- ΠΑΙΔΙΚΟ 2018»

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email.  Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν από το Γραφείο Σκηνής μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση από την Δευτέρα  26/3/18 μέχρι και την Τρίτη  27/3/18.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δυο φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή).Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.


Σημείωση:  Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν από 28 έως 30/3/18.