Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Το 2ο Duet Yourself Festival είναι γεγονός!

Τριήμερη Θεατρική Συνάντηση Νέων Ηθοποιών στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα
Από την Τετάρτη 18 έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου, από 19.00 έως 23.30
 
 
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Duet Yourself Festival τον περασμένο χρόνο στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα, το διαγωνιστικό φεστιβάλ ντουέτων επιστρέφει για δεύτερη φορά, ανυπομονώντας να γεμίσει τη σκηνή του θεάτρου μας με θεατρικές Ιδέες που θα διαγωνιστούν πάνω στη φιλόξενη σκηνή μας. 
Την περασμένη χρονιά βραβεύτηκαν 4 ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις δουλειές τους για αρκετές παραστάσεις και με μεγάλη επιτυχία στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα.Ιδέα.
Ίσως τώρα έχει έρθει η σειρά σας.
 
Η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα πιστεύοντας σε ένα χειροποίητο θέατρο και στην τέχνη του παλιάτσου, που μόνο με το σώμα του και τη φωνή του μπορεί να σκαρώσει μικρά σκηνικά θαύματα, επανέρχεται με το 2ο “Duet yourself festival”, που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηθοποιούς να δημιουργήσουν τα δικά τους ντουέτα και να αναμετρηθούν με θεατρικά ή λογοτεχνικά κείμενα.
Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της δουλειάς τους, διάρκειας από 15 μέχρι 30 λεπτά.
Το ντουέτο που θα διακριθεί θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εκδοχή του θεατρικού ή του θεατροποιημένου λογοτεχνικού έργου που παρουσίασε, η οποία θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα, την προσεχή χειμερινή σεζόν 2018-2019.
Tα αποτελέσματα για το ντουέτο που θα διακριθεί, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20 Απριλίου  μετά το πέρας των παραστάσεων στις 23:45 και θα ακολουθήσει πολλή μουσική και χορός στο μπαρ του Θεάτρου.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα από την Τετάρτη 18 Απριλίου έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου, από τις 19.00 έως 23.30.
 
Δηλώστε συμμετοχή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τιμές Εισιτηρίων : 6 ευρώ η κάθε μέρα και 12 ευρώ και οι 3 μέρες.
Πληροφορίες: 210 5238742
 
 
Θέατρο Άλφα.Ιδέα
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 37 & Στουρνάρα 51, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5238742, 5221444
www.alfaidea.gr

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία