Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό είναι το τρέιλερ του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Η αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκίνησε!Την 1η Ιουνίου η Αθήνα κάνει πρεμιέρα με τρεις εξαιρετικές παραστάσεις. Η Πειραιώς 260 ανοίγει με μία επανάληψη της περσινής μεγάλης επιτυχίας του Δημήτρη Κουρτάκη Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου με τον Άρη Σερβετάλη, αλλά και με μία παράσταση από την Αμερική που σατιρίζει το αμερικάνικο όνειρο, το Κυνήγι της Ευτυχίας από τους Nature Theatre of Oklahoma. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα παρακολουθήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς θεατρικής σκηνής, τον Ίβο βαν Χόβε να σκηνοθετεί το Μετά την πρόβα-Περσόνα, μία σπουδαία παράσταση βασισμένη στον Μπέργκμαν.

Ας καλωσορίσουμε τη φετινή έναρξη με το τρέιλερ του Φεστιβάλ, που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Περικλή Χούρσογλου και αποτυπώνει τα χιλιάδες βήματα προς τα αρχαία και σύγχρονα θέατρα από το 1955 μέχρι σήμερα.

Ας ξαναθυμηθούμε πως το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είναι ο παλαιότερος πολιτιστικός θεσμός της χώρας και ομορφαίνει με τις εκδηλώσεις του τα καλοκαίρια μας.

Φέτος για πρώτη φορά όλες οι παραστάσεις  έχουν αγγλικούς και ελληνικούς υπέρτιτλους, ώστε να μπορούν να τις απολαύσουν Έλληνες και ξένοι θεατές, ακόμα και με προβλήματα ακοής.

Πολυμέσα