Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Το Θέατρο Λευτέρης Βογιατζής ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για το πρώτο τρίμηνο του 2018

Με μια ανακοίνωση στη σελίδα του θεάτρου στο facebook, το Θέατρο της οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, ανακοίνωσε πως μετά τις «Μαριονέττες», του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν που επρόκειτο να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου και το σάλο που ξέσπασε από την ξαφνική ακύρωση της παράστασης, ακυρώνει και δεύτερη παραγωγή που ήταν να φιλοξενηθεί εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Προς τους φίλους του Θεάτρου
Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, ματαιώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για το πρώτο τρίμηνο του 2018. 
Ανάμεσα τους, "Το κατεστραμμένο δωμάτιο" σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, που μας έρχεται από το θέατρο "Κυδωνία" στα Χανιά. Είμαστε ευτυχείς που η παράσταση θα δοθεί στο Θέατρο "Σφενδόνη". Η συνεργασία μας με τον Μιχάλη Βιρβιδάκη, παραμένει σταθερή και με προοπτικές.. Δημοσιεύουμε εδώ το Δελτίο Τύπου της παράστασης.
Τα πρόσφατα ατυχή έως και ανήκουστα συμβάντα, είναι μία ευκαιρία για μας να επισπεύσουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής. Η μέχρι σήμερα λειτουργία του, χωρίς τον Λευτέρη Βογιατζή, με τα σκαμπανεβάσματα της (οικονομικά και καλλιτεχνικά είναι πολύτιμη και πολλαπλά διδακτική. 
Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομερώς, το νέο Πρόγραμμα και τους άξονες του.

Θέλουμε να κάνουμε θέατρο, όχι απλώς παραστάσεις.
Θέατρο που επιδιώκει την νεωτερικότητα με σεβασμό στην παράδοση -

Ενημερώνουμε τους φίλους του θεάτρου ότι η παράσταση «Το κατεστραμμένο δωμάτιο» των Μάθιου Λέντον/Vanishing Point που ανέβηκε πέρυσι τον χειμώνα με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Κυδωνία των Χανίων σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, για 5 μόνον παραστάσεις, από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 9.00 μμ, στο θέατρο Σφενδόνη, Μακρή 4, Μακρυγιάννη - Ακρόπολη Τηλ: 215 51 58 968 (αντί για το θέατρο Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Πολυμέσα

250x300 knives

ANIXNOS

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

Kalomoira2.jpg

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία