Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Καραγκιοζo- Κουκλίστικες γιορτές στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες»!

Το νέο στέκι των φίλων του θεάτρου σκιών και του κουκλοθέατρου, είναι γεγονός ! Οι νέες «Φιγούρες & Κούκλες» άνοιξαν τις πόρτες του νέου τους σπιτιού, στη νέα τους γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο.

Οι γιορτές ανήκουν στα παιδιά κ στις «Φιγούρες & Κούκλες» το ξέρουν καλά αυτό.

Ο Τάσος Κώνστας και η Αλεξία Αλεξίου με τους συνεργάτες τους έχουν ετοιμάσει ένα κουκλίστικο εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων και εργαστηρίων για τις μέρες των γιορτών και διακοπών από το σχολείο.

Πηγαίνετε τα πιτσιρίκια σας να πιάσουν το Λύκο και να τον τυλίξουν με τον Πέτρο σ ένα πεντάγραμμο, στην πρωτότυπη παράσταση κουκλοθέατρου του γνωστού μουσικού παραμυθιού του Προκόφιεφ, από την Αλεξία Αλεξίου.

Κάντε «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα» με τον Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα και Πρωτοχρονιά, όλοι στο «Ρεβεγιόν του Καραγκιόζη»!

Αφήστε τη φαντασία των παιδιών σας ελεύθερη και δώστε τους τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από τα «Χριστουγεννιάτικα» και τα «Κουκλίστικα» εργαστήρια και παιχνίδια που έχουν επιμεληθεί και θα πραγματοποιήσουν οι δύο καταξιωμένοι στο είδος τους δημιουργοί.

Αυτά και άλλες πολλές εκπλήξεις φέτος τις γιορτές στις «Φιγούρες & Κούκλες» που γιορτάζουν το νέο τους σπίτι και τη νέα τους εικοσαετία !

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων και εξασφαλίστε τις θέσεις σας και τις συμμετοχές σας στα τηλ.: 210 3227507 – 6937714733 καθώς και από την ιστοσελίδα www.fkt.gr

και καλές ΚαραγκιοζοΚουκλίστικες γιορτές !!!

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» - Νέος χώρος : Aχιλλέως 90 , Π. Φάληρο (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»). Τηλ. 210 3227507 – 6937714733     www.fkt.gr

  • O Πέτρος & ο Λύκος» - ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου

   ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12 ,5/1 , 17/30 – ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12 , 11.30

  • «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα» - Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 , 11.30 – ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 , 12.00 & 17.30

  

  • «Το ρεβεγιόν του Καραγκιόζη» - Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

     ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12, 11.30 – ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1 , 12.00 & 17.30

  • «Τα Θεοφάνεια του Καραγκιόζη» - Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

     ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1 , 11.30

  • Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης φιγούρας

   ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 , 12.45

  • Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια

   ΠΕΜΠΤΗ 27/12 , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12

  • Κουκλίστικα Εργαστήρια + Παιχνίδια

   ΠΕΜΠΤΗ 3/1 , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

 

* Διάρκεια παραστάσεων : 50 ΄

*Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας ΑΝΩ των 3 ετών

*Τα εργαστήρια σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών .

  • ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

         -          Θέατρο σκιών: 6 ευρώ /άτομο

-          Κουκλοθέατρο: 7 ευρώ /άτομο

-          Εργαστήριο Χριστουγεννιάτικης φιγούρας : 5 ευρώ

-          Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια (3ωρο): 15 ευρώ.

-          Κουκλίστικα εργαστήρια & παιχνίδια (3ωρο): 15 ευρώ.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία