Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Το πολύ ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο της Νελ Νταν ανεβαίνει αυτόν τον Δεκέμβρη στο Θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ.

Η Βάσια Παναγοπούλου σκηνοθετεί έναν θίασο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες ηθοποιούς. Πρωταγωνιστούν κατά (σειρά εμφάνισης) οι: Βίλμα Τσακίρη, Ελευθερία Ρήγου, Γιάννα Σταυράκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Τέτα Καμπουρέλη.

Σε ένα χαμάμ στο Λονδίνο, συγκεντρώνονται κάθε τόσο γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ζωή τους διαφορετικά η μία από την άλλη. Στον φιλόξενο χώρο του παλιού κτιρίου, εξομολογούνται τα καθημερινά, χαλαρώνουν, αστειεύονται και ξεπλένουν το κορμί τους και την ψυχή τους από τους ρύπους. Κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει να κλείσει το χαμάμ. Και τότε οι γυναίκες αποφασίζουν να αντισταθούν.

Το Χαμάμ Γυναικών είναι ένα έργο απολαυστικό, που πραγματεύεται με χιούμορ και τρυφερότητα ακόμη και δύσκολα θέματα. Κυρίως όμως είναι έργο κοινωνικό, για την φιλία, την γυνακεία αλληλεγγύη και για το τι μπορούν να κατορθώσουν οι γυναίκες, ανεξαρτήτως μόρφωσης και κοινωνικής θέσης, όταν ενωμένες αντιμετωπίζουν έναν κοινό στόχο...

xamamgunaikwn texnesplus2

Σκηνοθεσία: Βάσια Παναγοπούλου
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Σχεδιασμός φωτισμών: Βάσια Παναγοπούλου
Εικαστικό σκηνικού: Παύλος Καρακασίδης
Κοστούμια: Μίκα Λεοντίδη
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Οργάνωση Παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης
Παραγωγή: Θεατροκίνημα- Βασίλης Γκουρούσης 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 21:15
Κυριακή 18:30
Τιμές εισιτηρίων: 18, 15, 12

xamam texnesplus3

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία