Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Τι θα δούμε στον Τεχνοχώρο Cartel από τον Οκτώβριο

Οι δυο επιτυχημένες παραγωγές, “ ‘Αρης” και “Ανθρωποι και ποντίκια” που συγκίνησαν 30.000 θεατές και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του ελληνικού τύπου θα συνεχίσουν τις παραστάσεις τους.
 
Η παράσταση “ ‘Αρης” θα επιστρέψει στη χειμωνιάτικη στέγη της μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία από τις 19 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:00 .
 
Η παράσταση “Ανθρωποι και ποντίκια” ξανά στις δυο σκηνές του θεάτρου, από τις 17 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή στις 21:15 .
 
Στο δυναμικό του θεάτρου προστίθεται η παράσταση “Εθνικός Ελληνορώσων”.
 
Το σύγχρονο νεοελληνικό έργο του  Αντώνη Τσιοτσιόπουλου και σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη μετά από δυο πετυχημένες θεατρικές σεζόν στον Τεχνοχώρο CARTEL φιλοξενείται από φέτος κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 μόνο για 20 παραστάσεις.
 
 Η παράσταση αυτή που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές αλλά και αντιδράσεις για την ωμή της γλώσσα  ενώνει τις δυνάμεις της σ έναν κοινό θεατρικό κώδικα με τον Τεχνοχώρο CARTEL.
 
Και τέλος , τα πρωϊνά της Κυριακής.
 
Ο τεχνοχώρος ανοίγει την πόρτα του στην Παράγκα του Καραγκιόζη και από τα μέσα του Οκτώβρη θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, τον “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ” του Κωνσταντίνου Κουτσουμπλή. Ο Μυθικός Καραγκιόζης, για φέτος μια ενότητα παραστάσεων εμπνευσμένη από τους ελληνικούς μύθους και τη Μυθολογία θα περιμένει μικρούς και μεγάλους μέχρι και το  τέλος του 2019.
 
Κι η αλήθεια είναι ότι ο “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ” και η τρελοπαρέα του δεν θα μπορούσε να βρει πιο φιλόξενη στέγη από τον Τεχνοχώρο CARTEL.
 
 
 
 
 
ΆΡΗΣ
 
Από τις 19 Οκτωβρίου ,κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00
 
 
 
Συντελεστές:
 
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης
 
Στον ρόλο του Άρη ο Τάσος Σωτηράκης
 
Συγγραφέας: Σοφία Αδαμίδου
 
Ο ηθοποιός Θοδωρής Τσουανάτος και ο μικρός Πέτρος Φλωράκης «έδωσαν» τις φωνές τους.
 
Σκηνικά – κοστούμια: Ομάδα Cartel
 
Μουσική: Villagers of Ioannina City (VIC). Το τραγούδι «Άρη μου», σε στίχους Αγλαϊας Κλάρα, μελοποίησε και ερμηνεύει η Ερωφίλη. Το μουσικό κομμάτι της έναρξης και του τέλους είναι του Βασίλη Καραγιάννη.
 
Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη
 
Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας
 
Επιμέλεια video: Ηλίας Φλωράκης
 
Ειδικά Εφέ: Προκόπης Βλασερός
 
Φωτογραφίες: Δήμητρα Ψυχογυιού
 
Σκίτσο αφίσας: Γιώργος Γούσης
 
Σχεδιασμός αφίσας: Νικολέτα Διολή
 
Εκτέλεση Παραγωγής: Φαίη Τζήμα
 
 
 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ 
 
Από τις 17 Οκτωβρίου, από Πέμπτη έως και Κυριακή στις 21:15
 
 
 
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Θάνος Περιστέρης, Αγγέλα Πατσέλη κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και στον ίδιο ρόλο , κάθε Πέμπτη η  Μάρα Ζαλόνη.
 
 
 
Μετάφραση- Ελεύθερη απόδοση: Σοφία Αδαμίδου
 
Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης
 
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
 
Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας
 
Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη
 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Στεφανία Βλάχου
 
Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης
 
Αφίσα: Παναγιώτης Μητσομπόνος
 
Υπεύθυνη Παραγωγής: Φαίη Τζήμα
 
Τεχνική Υποστήριξη: Δημήτρης Κουτάς, Δημήτρης Σαρρής
 
Κατασκευή Σκηνικού: Ομάδα Cartel
 
 
 
 
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
 
 
 
Aπό τις 16 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00
 
 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Στάθης Σταμουλακάτος, Μάκης Παπαδημητράτος, Κώστας Φυτίλης, Θάνος Αλεξίου, Στέλιος Δημόπουλος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος
 
 
 
Κείμενο: Αντώνης Τσιοτσιόπουλος
 
Σκηνοθεσία - Δραματουργία: Γιώργος Παλούμπης
 
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας
 
Κουστούμια: Ομάδα Boudoir
 
Σκηνικά: Ηλέκτρα Σταμπούλου
 
Sound Design: Ανδρέας Μιχόπουλος
 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μιχάλης Ζαχαρίας
 
Φωτογραφίες: Δημήτρης Μιχαλάκης
 
Trailer: Βασίλης Κλωτσοτήρας
 
 
 
ΜΥΘΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
 
Από τις 6 Οκτωβρίου,κάθε Κυριακή στις 11:30
 
 
 
Συντελεστές:
 
Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής
 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης
 
 
 
 
H Προπώληση των  εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις του Τεχνοχώρου CARTEL έχει ξεκινήσει μέσω της  Viva.gr και του ταμείου  του Τεχνοχώρου Cartel
 
 
Τεχνοχώρος Cartel (Μικέλη 4 & Αγ. Άννης Βοτανικός -Στάση μετρό Ελαιώνας-τηλ. 693 989 8258)
 
 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία