Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Οι C for Circus συναντούν τον Θάνο Μικρούτσικο και την Μαρία Παπαγιάννη Κύριο

Από τη Γιώτα Δημητριάδη
 
Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον θεατρικό πάντρεμα. Το υπέροχο βιβλίο  «Λέγε ο ένας, λέγε ο άλλος» του Θάνου Μικρούτσικου και της Μαρία Παπαγιάννη( μια έκδοση βιβλίο και cd, γεμάτη πρωτότυπα παραμύθια, μουσικές και τραγούδια) θα ανεβάσουν στη σκηνή οι C for Circus.
THANOS MIKROYTSIKOS
 
Η ταλαντούχα ομάδα των νέων ηθοποιών, έχει δώσει ωραία δείγματα δουλειάς, με τις εμπνευσμένες θεατρικές τους παραστάσεις, τόσο στο Φεστιβάλ Αθηνών,όσο και σε θέατρα της Αθήνας.
 
Στη συγκεκριμένη παράσταση τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σπύρος Χατζηαγγελακης και παίζουν οι: Παναγιώτης Γαβρελας, Βαλέρια Δημητριαδου, Χρύσα Κοτταρακου, Μαρία Ελισάβετ Κοτίνη, Νικόλας Παπαδομιχελακης, Παύλος Παυλίδης και Νατάσα Ρουστανη.
 
 
Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και την περασμένη σεζόν,με «Το δαχτυλίδι της μάνας» του Γιάννη Καμπύση που βάζει πλώρη για δεύτερη σεζόν στο Tempus Verum І Εν Αθήναις. Στη σκηνή θα απολαύσουμε τους :Παναγιώτη Γαβρέλα, Χρύσα Κοτταράκου, Αθανασία Κουρκάκη, Ειρήνη Μακρή, Νικόλα Παπαδομιχελάκη, Νατάσα Ρουστάνη και Σπύρο Χατζηαγγελάκης. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Παύλος Παυλίδης. 
 
66852420 908252739558080 1013782813532487680 o

tg gif 300 250px

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στο Θέατρο 104

Κλείστε εγκαίρως τις θέσεις σας μέσω viva.gr 

Από 20 Νοεμβρίου μέχρι 23 Ιανουαρίου 2020

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία