Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Το Βραβείο «Δημήτρης Χορν» 2020 Κέρδισε Ο Γιωργής Τσουρής Κύριο

Το  βραβείο  «Δημήτρης Χορν» 2020 κέρδισε πριν λίγο, σε εκδήλωση στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» ο Γιωργής Τσουρής. Το επαμειβόμενο Βραβείο  «Δημήτρης Χορν» (για  δέκατη ένατη χρονιά φέτος) είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει  κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο, συνοδευόμενος  από περγαμηνή.

 

 Ο ηθοποιός τιμήθηκε για τον ρόλο του Γρηγόρη στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη (Από Μηχανής Θέατρο).

xorn vraveia

 

Στη συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020, στις 19:00 στο θέατρο Δημήτρης Χορν, στη σκηνή βρέθηκαν όλοι οι νικητές του βραβείο, καθώς φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια φέτος από την θέσπιση του Βραβείου «Δημήτρης Χορν» το 2001 και πρώτο νικητή τον Δημήτρη Ήμελλο. 

 

 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του ηθοποιού:

Γιωργής Τσουρής: « Με Τον Βαγγέλη Ρωμνιό, Χρησιμοποιούσαμε Το Δέσιμο Για Να Παράγουμε Και Την Παραγωγή Για Να Δεθούμε Ακόμα Πιο Πολύ» 

Πολυμέσα

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία