Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιμοδοσία εκτός νοσοκομείων, μια υπέροχη πρωτοβουλία από τη Beat

Όταν όλοι και όλα πρέπει να μείνουν ακίνητα, ίσως εσύ μπορείς να κάνεις #MiaKinisiPouMetraei
 
 
Γιατί υπάρχει μόνο ένας καλός λόγος για να βγεις από το σπίτι αυτή τη στιγμή: Για να δώσεις αίμα. Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις όσο πιο εύκολα γίνεται.
 
 
Πλέον δε χρειάζεται να πας σε νοσοκομείο για αιμοδοσία! Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Όλοι Μαζί Μπορούμε το Bloode έχει ξεκινήσει να μετατρέπει χώρους των Δήμων σε κέντρα αιμοδοσίας. Το Bloode είναι η πρώτη ψηφιακή κοινότητα εθελοντών αιμοδοτών, και σου δείχνει δρόμο ώστε να δώσεις αίμα σε ένα από αυτά τα σημεία, κοντά σου. 
 
 
Εμείς στο Beat ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους για να σε μεταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο άνετα (και δωρεάν!) στο κέντρο αιμοδοσίας της περιοχής σου, απορροφώντας το κόστος μετάβασης κι επιστροφής.
 
 
Για να μετακινηθείς για αιμοδοσία, φρόντισε να έχεις μαζί σου τη βεβαίωση κίνησης Β1 (μετακίνηση για ιατρικούς λόγους) ή να έχεις στείλει το σχετικό μήνυμα στο 13033. 
 
 
Η ανάγκη για αίμα δε σταματά! Επικοινώνησε με την ομάδα του Bloode, μάθε όλες τις λεπτομέρειες και δώσε κι εσύ αίμα εκτός νοσοκομείων στη διάρκεια της πανδημίας του covid-19.