Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόλος έκπληξη για την Νικολέτα Βλαβιανού!

«Ω, τι ωραίες μέρες» του Σάμουελ Μπέκετ είναι το έργο με το οποίο θα εγκαινιάσει τη θεατρική σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού την νέα μετά-COVID εποχή.
 
 Στα πλαίσια της προστασίας από τον ιό, το θέατρο ανακοινώνει αλλαγές εκ βάθρων στην αίθουσα. Επιπλέον οι θεατές, εκτός από αντισηπτικά και μάσκες, θα βρουν τις θέσεις τους πάνω στη σκηνή, ενώ ο χώρος της δράσης μεταφέρεται στη μεριά των θεατών. Εκεί θα είναι ο λόφος - βασίλειο της Γουίνη και του Γουίλι. 
 
vlavianou texnes plus
 
Η  Νικολέτα Βλαβιανού και ο Νίκος Καραστέργιος θα ξετυλίξουν την καθημερινότητα μιας ολόκληρης ζωής με τις χαρές και τις λύπες της, τα τραγούδια και τα μοιρολόγια της. Ο Νίκος Καμτσής εκτός από τη σκηνοθεσία υπογράφει και την νέα μετάφραση του αριστουργηματικού έργου του Μπέκετ. Το σκηνικό και τα κουστούμια θα είναι της Μίκας Πανάγου, η μουσική του Κώστα Χαριτάτου και οι φωτισμοί του Γιάννη Ζέρβα. 
 
Το έργο ανεβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο στις αθηναϊκές σκηνές. Ενώ αξιομνημόνευτη έχει μείνει και η ερμηνεία της Φιόνα Σω στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2012.