Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie, ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού από τις 21 Αυγούστου μέχρι και τον Οκτώβρη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και ώρα 21.00 .

Μια δυναμική παράσταση με ένα θίασο που απαντά στα ερωτήματα των σχέσεων φιλίας και έρωτα . Ό,τι πιο σημαντικό στις μέρες μας το « σ ‘ αγαπώ » και καθόλου ευνόητο το « κι εγώ σ’αγαπώ » .. όλοι τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα και συμπαρασύρουμε σχέσεις, αισθήματα, όρκους φιλίας και πίστης. Με πρωταρχικό κριτήριο την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξης, σε αυτό το έργο καλούμαστε ως θεατές να κοιτάξουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας και να μπούμε στη διαδικασία να θυμηθούμε πόσες φορές προδώσαμε το « σ’αγαπώ » που είπαμε.

Το Έργο:

Η πρεμιέρα του έργου Love You, Too δόθηκε στις 27 Μαίου 1998 στο Bush Theatre του Λονδίνου.

Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αχίλλειον το 2003 σε σκηνοθεσία Πέρη Μιχαηλίδη με τη Βάσια Παναγοπούλου, τη Βερόνικα Αργέντζη, τον Νίκο Γεωργάκη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο

kaiegwsagapaw texnesplus2

Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αϊβάζης

Πρωταγωνιστούν :
Βασίλης Κούκουρας
Παναγιώτης Καρμάτης
Χριστίνα Δαλαμάγκα
Φωτεινή Λεβογιάννη

Συντελεστές της παράστασης :
Φωτισμοί : Νίκος Βούλγαρης
Σκηνικά : Μαρία Φιλίππου
Μουσική : Βασίλης Κουμεντάκος
Ενδυματολόγος : Ελένη Μπλέτσα
Βοηθός Σκηνοθέτη : Κωνσταντίνος Φρίγγας

Για την φωτογράφιση :
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Μάλλιαρης
Ηαir Stylist : Στάθης Λίτσας – Cut_n_chemistry team
Mακιγιάζ : Dionysia_Protos
Eνδυματολόγος : Ελένη Μπλέτσα
Backstage video : AIKOR PRODUCTION

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο της ΑΙΚΟR

Kαλλιτεχνική επιμέλεια : ΑIKOR PRODUCTION
Ευχαριστούμε θερμά την MAC cosmetics για την χορηγία των καλλυντικών της στους ηθοποιούς της παράστασης.
Επικοινωνία και προβολή της παράστασης : Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή : Βάσια Παναγοπούλου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ στο https://www.viva.gr/tickets/theater/xytirio- proavlio/ki-ego-s-agapo/

13 και 10 ευρώ φοιτητικό, άνω των 65 και ανεργίας

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία