Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στα σπίτια μας

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, επιλέγει φέτος να φέρει κοντά τη χαρά και τη λάμψη των Χριστουγέννων, ακόμη κι αν μένουμε μακριά. Τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα 3Β σκορπούν το χαμόγελο σε όλους και σε όλες με ασφάλεια και σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της πανδημίας. Κατά την περίοδο των εορταστικών ημερών θα πραγματοποιηθούν πρωτοποριακές ψηφιακές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις, που επιμελείται ο Οργανισμός  Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής.

 

konstantellos

«Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες ένας δύσκολος χρόνος, ένας χρόνος γεμάτος δοκιμασίες και πρωτόγνωρες δυσκολίες για την κοινωνίας μας. Διαφορετική θα είναι και η φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς φτάνοντας στην τελική ευθεία της πανδημίας, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θέλοντας να φέρει σε κάθε σπίτι τη χαρά και την μαγεία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, έχει οργανώσει ένα πρωτοποριακό και φαντασμαγορικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο θα το παρακολουθήσουμε από την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού μας» τόνισε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρόεδρος ΟΑΠΠΑ Γρηγόρης Κωνσταντέλος κατά την παρουσίαση του προγράμματος επισημαίνοντας ότι στόχος όλων είναι «η ασφάλεια και υγεία».

 

dimarxio

Από την μεριά της η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής Μαρία Μπραιμνιώτη ανέφερε μεταξύ άλλων ό,τι «οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων σηματοδοτούν τη νέα αρχή, την νέα δημιουργική πορεία. Ευχόμαστε ολόψυχα το νέο έτος να φέρει δύναμη στις καρδιές μας και πίστη πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας. Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης θα σταθεί με κάθε μέσο δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη δείχνοντας τον δρόμο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης» σημειώνοντας παράλληλα ότι «ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός και η Παιδεία είναι τα δυνατά όπλα κάθε κοινωνίας, κάθε ανθρώπου για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής»

 

Εκδηλώσεις δρόμου κρατώντας αποστάσεις, διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο χωριό,

διαδικτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και ψηφιακή συναυλία με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη

θα μας γεμίσουν αισιοδοξία και χαμόγελα.

Μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

θα παρακολουθήσουμε μοναδικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, θα ανάψουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης, θα απολαύσουμε γιορτινή συναυλία με ξεχωριστές μελωδίες

και θα υποδεχτούμε το 2021 με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα,

το οποίο ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε

από το μπαλκόνι του σπιτιού μας με τα μάτια στραμμένα ψηλά.

 

 

18/12 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το επίσημο έναυσμα έναρξης των γιορτών δίνεται την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 20:00, από το δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλο στην Πλατεία της Βούλας. Παράλληλα η εκδήλωση πλαισιώνεται από φαντασμαγορικά video mapping στα κτίρια της κεντρικής πλατείας Βούλας. Την ίδια βραδιά θα ανοίξει τις πόρτες του το ταχυδρομείο του Αι Βασίλη που θα στηθεί στην πλατεία της Βούλας.

24, 31/12 Χριστουγεννιάτικη παρέλαση

Μια πρωτότυπη, ολοκληρωμένη και ασφαλής χριστουγεννιάτικη παρέλαση από μουσικούς, διασκεδαστές και αγαπημένους χριστουγεννιάτικους ήρωες, στις κεντρικές πλατείες της πόλης μας, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Ξυλοπόδαροι ,ζογκλέρ, μασκότ, εμψυχωτές , με γιορτινή διάθεση θα περιηγηθούν σε πλατείες της πόλης.

25- 5/1 Διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού

12 μέρες, 12 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, 12 Γρίφοι και 9 Χριστουγεννιάτικα κουτιά δώρα!

Ανήμερα των Χριστουγέννων και για 12 ημέρες τα απογεύματα αποκτούν το δικό τους γιορτινό μυστήριο. Μία ασφαλής και πρωτότυπη εορταστική παροχή για τα παιδιά ξεκινάει από τις 25 Δεκεμβρίου. Ανοίξτε το τάμπλετ, τον υπολογιστή ή το κινητό και φθάστε στην λύση του μυστηρίου! Ανακαλύψτε τον θησαυρό για να γίνει δικός σας! Από 25/12 έως 5/1 και κάθε απόγευμα στις 18:00 συντονιστείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με προσωπικούς κωδικούς.

Κάθε απόγευμα στις έξι ακριβώς ο Καλαντούλης, το δεξί χέρι του Άγιου Βασίλη, αφήνει το εργαστήριο για να παίξει με τα παιδιά ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού!

Οι καθημερινές ιστοριούλες έχουν χρονική διάρκεια 15 λεπτών.

Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην τελική λύση του μυστηρίου και εύρεσης του θησαυρού.

3 νικητές από 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες από 4 έως 6, από 7 έως 8 και από 9 έως 11 ετών αντίστοιχα!

9 Christmas gift box απευθείας από το εργαστήριο του Βόρειου Πόλου!

Διαδικασία εγγραφής:

Η εγγραφή είναι απλή!

Μπαίνετε στην σελίδα www.christmastreasurehunt.club κάνετε «κλικ» στο κουμπί «Ο Λογαριασμός μου» και συμπληρώνεται τα στοιχεία σας.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι είναι να είστε κάτοικος σε μια από τις περιοχές Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη.

Θα λάβετε επιβεβαίωση της εγγραφής σας και το παιχνίδι ξεκινάει!!

 

Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό μόνο για τους δημότες. Η συμμετοχή πραγματοποιείται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής.

 

24/12 Χριστουγεννιάτικο γεύμα στις ευπαθείς οικογένειες της πόλης

Στις φετινές γιορτές, στόχος του Δήμου 3Β είναι να μη λείψει τίποτα από καμία οικογένεια της πόλης και ιδιαίτερα από τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με την ελπίδα να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα για όλους, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής

ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις εξαιρετικές κοινωνικές υπηρεσίες ενεργοποιώντας τους εμπνευσμένους μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου να μαγειρέψουν ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα στους ωφελούμενους της πόλης, δηλαδή σε εκείνους που στερούνται ακόμα και βασικά αγαθά της καθημερινότητας. 

 

20/12, 20:00 Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Συναυλία του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών

Μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη και με την συμμετοχή του συνόλου ποικίλης μουσικής της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΟΑ), υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα. Ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

                                                                                                                         

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία