Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Κάνοντας τις σκέψεις πράξεις, την έμπνευση, μια αρχή, το τυχαίο καθοριστικό και όλα αυτά που μένουμε και αγαπάμε να μας καθορίζουν αλλά και να μας περιορίζουν ταυτόχρονα με το εύρος που μας δίνουν στον κόσμο. 

Σταθεροποιούμε χαρακτήρα δεσμευμένο από προδοσίες και όρκους, με θεμιτά και αθέμιτα ορόσημα.  Και η δικαιολογία πάντα ίδια.

Η διατήρηση των σχέσεων καθώς περνούν τα χρόνια και πώς αυτές τροποποιούνται ή τελειώνουν, ενώ βρίσκουμε τον εαυτό μας σιγά-σιγά, χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνοντας μόνοι. 

Η ικανότητα ή η ανικανότητα να συντηρήσουμε, να εξελίξουμε, μια σχέση είναι βασικό στοιχείο της κατάληξής μας ανάμεσα ή χώρια από άλλους ανθρώπους. 

Στην παράσταση  “Μόνος κόσμος - Έμιλι Ντίκινσον”  η ηρωίδα ευτυχεί  μέσα από το πιο ισχυρό της στοιχείο, την ποίηση, αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτόν τον κατακτούν τα γραπτά της.

 

Ο Αλέξιος Κοτσώρης σκηνοθετεί την παράσταση “Μόνος κόσμος – Έμιλι Ντίκινσον” που κάνει πρεμιέρα 20 Σεπτεμβρίου στο χώρο δράσης & τέχνης “Βρυσάκι”  Βρυσακίου 17, Πλάκα, Αθήνα, 

 

tp250X300PAGAKI

anixnos250x300

warplanes250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία