Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάνοντας τις σκέψεις πράξεις, την έμπνευση, μια αρχή, το τυχαίο καθοριστικό και όλα αυτά που μένουμε και αγαπάμε να μας καθορίζουν αλλά και να μας περιορίζουν ταυτόχρονα με το εύρος που μας δίνουν στον κόσμο. 

Σταθεροποιούμε χαρακτήρα δεσμευμένο από προδοσίες και όρκους, με θεμιτά και αθέμιτα ορόσημα.  Και η δικαιολογία πάντα ίδια.

Η διατήρηση των σχέσεων καθώς περνούν τα χρόνια και πώς αυτές τροποποιούνται ή τελειώνουν, ενώ βρίσκουμε τον εαυτό μας σιγά-σιγά, χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνοντας μόνοι. 

Η ικανότητα ή η ανικανότητα να συντηρήσουμε, να εξελίξουμε, μια σχέση είναι βασικό στοιχείο της κατάληξής μας ανάμεσα ή χώρια από άλλους ανθρώπους. 

Στην παράσταση  “Μόνος κόσμος - Έμιλι Ντίκινσον”  η ηρωίδα ευτυχεί  μέσα από το πιο ισχυρό της στοιχείο, την ποίηση, αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτόν τον κατακτούν τα γραπτά της.

 

Ο Αλέξιος Κοτσώρης σκηνοθετεί την παράσταση “Μόνος κόσμος – Έμιλι Ντίκινσον” που κάνει πρεμιέρα 20 Σεπτεμβρίου στο χώρο δράσης & τέχνης “Βρυσάκι”  Βρυσακίου 17, Πλάκα, Αθήνα,