Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας γράφει γι' αυτό που την «καίει»

Η ερώτηση τριγυρνάει στο μυαλό μου από τότε που μου που προτάθηκε να συμμετάσχω στη στήλη του τέχνες plus…καιρό τώρα. Αφού πρώτα άφησα τη μία πλευρά μου να απαντήσει όλα τα γελοία, από το «τσίλι» μέχρι το «πιπέρι καγιέν», την έκανα στην άκρη για να αφήσω χώρο στην αλήθεια.

Τί με καίει αλήθεια;

Η αλήθεια με καίει.

Ποια αλήθεια αλήθεια;.

Η αλήθεια στο βλέμμα. Στην έκφραση, στη δημιουργία. Η αλήθεια στο άγγιγμα μα και στις λέξεις. Το καθαρό, το ατόφιο, το αγνό, το πηγαίο. Το χωρίς φίλτρο.

Πόσα θα γλιτώναμε οι άνθρωποι αν απλά ήμασταν αληθινοί μεταξύ μας; Αν ήμασταν αληθινοί με τον εαυτό μας, τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας. Αν μαθαίναμε από παιδιά να ακούμε αυτό που αλήθεια καίει μέσα μας κι αν μας προέτρεπαν να το ακολουθούμε. Αν μπορούσαμε να κοιταζόμαστε στα μάτια χωρίς να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Η αλήθεια υπάρχει. Είναι η δική μου. Είναι κι η δική σου. Κι αυτή που υπάρχει στη μέση. Και μπορούμε να τη βρούμε αρκεί να υπάρχει και καλή, αληθινά καθαρή πρόθεση.

Αν απλά μπορούσαμε να κοιταχτούμε βαθιά με αλήθεια.

Αν απλά μπορούσαμε να υπάρχουμε όλοι, αληθινά.

 

Στ’ αλήθεια θα ‘ταν όλα πιο όμορφα.

 

*Τη Ρίτα Αντωνοπούλου απολαμβάνουμε για 2 ακόμη Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. 

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Μένουμε σπίτι!!! Διαβάζουμε, τραγουδάμε, συζητάμε, βλέπουμε ταινίες και φυσικά θεάτρο...on line!

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία